reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

BAŚKA mam ten sam rozmiar. Zawsze podejrzewałam, że Pamela Anderson to idiotka ale teraz wiem to na pewno - jak można sobie zrobić coś takiego na własne życzenie?? Pal licho, że wyglądam jak dojna krowa ale taki biust jest po prostu NIEWYGODNY! Matko tylko czy on się po tym karmieniu zmniejszy do jakiś bardziej ludzkich rozmiarów? Przed Anielką nosiłam C po zostałam z D - co będzie teraz????:eek::eek::eek:

reklama
Mju rozbawiłaś mnie z tą Pamela :) a dla mnie najsmieszniejsze jest to, że mi się zawsze wydaje że ja wcale nie mam takiego dużego biustu...dopiero jak przychodzi do kupowania stanika albo spojrze na swoje zdjecia jak karmię to jestem przerazona...zawsze się dziwię że Bartka głowa jest mniejsza niż mój cycek! a jak sobie tak naco dzień te cycki nosze to nie wydają mi sie takie duże...

Dziewczyny przejmujecie się rozmiarem F ja się ledwo mieszczę albo i nie mieszczę w 75H, czasami to mi się chce płakać jak sobie muszę nowy stanik kupić:-(

Kochane H to już dla mnie mało! Ja się nad I lub J zastanawiam! Kupiłam 3 staniki G i są za małe. Teraz przestanę się czaić i kupię 75J i tyle.
A mam taki stanik jak Basia 75E już za mały i potwierdzam że jest bardzo wygodny ;)

Dołączam sie do towarzyszek niedoli, od dołu miseczka od góry pielucha, a tak mi się marzy jak dawniej włózyć całą pierś w jedną miseczkę. Ostatnio względny kupiłam w lumpku, wydawał się jak torba na zakupy, pewnie dlatego nie zniszczony, szkoda że nie ma metki bo bym wiedziała jakich rozmiarów szukać.

łoł dziewczyny ale macie wymiary;
to ja narzekam, ze ciezko mi nosic 75D, bo zawsze mialam B, ale wiedze, ze to pikus ;-)

reklama
Dziewczyny czy któras z Was miała dla swojego Dziecka chodzik??
Czy to się przydaje?? Jeśli tak to na ile czasu??
Pytam bo dostalismy w prezencie chodzik i nie wiem czy sie z niego cieszyc czy nie :confused::baffled:

Do góry