reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

Skoro chodzik szkodzi, to może tzw pchacze do nauki chodzenia??

SUPER JEEP- JEŹDZIK+PCHACZ-nauka chodzenia 5kolor (817661283) - Aukcje internetowe Allegro

Co do mutsy to podpisuje się obiema rękami i nogami pod tym co Deli napisała :-)

Takie coś tylko, ze z Disneya kupiłam mojemu chrześniakowi :-):-):-) uwielbiał to. Czy szkodzi nie wiem... on zawsze w tym autku siedział i odpychał się nóżkami :tak::-D:-) jeździł w nim ponad 2 lata, czy szkodzi nie mam pojęcia. Nigdy nic złego na ten temat nie słyszałam.

O taki mu kupiłam: http://www.allegro.pl/item823143938_disney_jezdzik_odpychacz_czas_na_miodek_kubus.html

reklama

Takie coś tylko, ze z Disneya kupiłam mojemu chrześniakowi :-):-):-) uwielbiał to. Czy szkodzi nie wiem... on zawsze w tym autku siedział i odpychał się nóżkami :tak::-D:-) jeździł w nim ponad 2 lata, czy szkodzi nie mam pojęcia. Nigdy nic złego na ten temat nie słyszałam.

O taki mu kupiłam: http://www.allegro.pl/item823143938_disney_jezdzik_odpychacz_czas_na_miodek_kubus.html

Moja Anielka ma taki i bawi się nim do dziś! A kupiliśmy jak miała jakieś 10 m-cy. WARTO :tak:

Ostatnia edycja:
Bardzo ładny, ale wydaje mi się, że wczesniej jak na zajączka małej się to nie przyda.
No chyba, że zacznie szybko, stabilnie siedzieć.

Monia ale mi nie chodziło, że to masz jej kupić wcześniej. Wypowiadając się myślałam o tym byś myślała na razie o prezentach pod choinkę :))))).

my mamy chicco i Karolowi służył odkąd miał 7 mcy (stabilnie siedział) do ok 3 lat...czasem jeszcze na niego siada jak go w garażu dorwie...także wg mnie warto, choć takie jeździki jako pchacze to mniej się sprawdzają ale jako odpychacze nóżkami jak najbardziej

Monia ale mi nie chodziło, że to masz jej kupić wcześniej. Wypowiadając się myślałam o tym byś myślała na razie o prezentach pod choinkę :))))).

Hehe... Prezenty pod choinkę już wymyślone, po części już zakupione, bo druga częśc to kwestia czasu, więc pewnie dlatego nawiązałam do zajączka ;-)

reklama
ale fajnie, że jest ten wątek, o wielu rzeczach nawet nie słyszałam!;-) i faktycznie, widziałam te kubełkowe spacerówki, nie podobały mi się;

a co radzicie przy wyborze krzesełka do karmienia? chciałabym takie, które można przystawić do normalnego :dorosłego" stołu; zbieram opinie znajomych i wiem już, że powinien mieć przegródkę między nóżkami żeby się bobo nie wysmyknęło, oraz że dobrze jak nóżki krzesełka są rozstawione szerzej do zewnątrz (wtedy jak się dziecko wierci, nie ma obaw, że się przewróci z całym mebelkiem); a Wy jakie macie/ zamierzacie mieć?

Do góry