Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Jolu ja mam też dwie takie rzeczy i powiem ze jak dla nas bomba. Jak jestem w sypialni a mała leży na łóżku to stawiam tego pałąka a jak będzie w dużym pokoju to na podłogę będę kłaść matę. Zarówno jedno jak i drugie można włożyć do łóżeczka jak już dzidzia się przekręca i strach ją zostawiać na łóżku. ;-)Ja tez w koncu zdecydowalam sie na mate,ale jestem troche rozczarowana...bo to nic szczegolnego Erlebnisdecke "Zootiere" online kaufen- baby-walz - Alles Gute für mein Baby tymbardziej,ze mam tez cos takiego Greif- und Spielgerät online kaufen- baby-walz - Alles Gute für mein Baby i w sumie to niepotrzebnie zamawialam te mate...
Chociaz mala dzisiaj polezala troche i patrzala zaciekawiona...bo tyyyleee kolorow
A to drugie to kupilam jak bylam w drugim miesiacu ciazy...)) bo lazilam ze szwagierka po sklepach i bylo przecenione z 25 na 15 €
![]()
mitemil ja kupiłam małej taką muchę do przypięcia np. do budki albo do boku gondolki; mucha jest kolorowa, ma przyczepione plastikowe obręcze o różnych kształtach, skrzydła z różnych materiałów itp. I jest na gumce, więc jak malutka chce, może ja przyciągnąć do siebie. Noszę ją w torbie przy wózku i jak mała się obudzi na spacerku to przypinam, żeby się mogła pobawić (choć ostatnio lepsze są gałęzie drzew;-))Czy kupujecie jakieś grzechotki do wózka, bo na razie moja mała raczej przesypia spacery, ale myśle, że niebawem moze się to skończyć...??