Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
I co wybrałaś Aniu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mitemil mam dokladnie ten model i jestem bardzo zadowolonaMoże nie dokładnie o tym modelu myśle, ale ten pomysł bardzo mi się podoba.
PAŁĄK DO WÓZKA I FOTELIKA 4 WZORY +GRATIS (816269323) - Aukcje internetowe Allegro

mi się również podoba ta pluszowa grzechotkaKupię jej to PLUSZOWA GRZECHOTKA do wózka # COLORIA # 3 wybor (816281418) - Aukcje internetowe Allegro lub GRZECHOTKA DO WÓZKA FIRMY CANPOL (799493039) - Aukcje internetowe Allegro Oliwia nie lubi dużych rzeczy co nad nią wiszą. Dlatego wybieram małe. Chyba wie, że małe jest słodkie
))).
ja z kolei zamówiłam dziś ŚLICZNE Zwierzątko Pozytywka KRÓLICZEK PROMOCJA (823891149) - Aukcje internetowe Allegro