reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

my mielismy dwa smoczki w 3 miesiace.teraz tez mam dwa na zmiane bo sie szybko zuzywaja.wymienilam jak juz woda sie do srodka dostawala.a jesli o rozmiar chodzi to np z tommee tippee zmienia sie na wieksze co 3 mce.:tak:

reklama
Dziewczyny mam pytanie do was, które wkładki laktacyjne są cieńsze? Ja używam z rossmana, ale one są dość grube i przez cieńsze ciuchy mocno się odznaczają:tak:

Ja polecam Tommy Tippie a przetestowałam chyba wszystkie na rynku - kiedyś myślałam, że najlepsze sa CHiCCO ale te są fajniejsze bo sa SUPER chłonne i nie widać ich pod nawet obcisłą bluzką a i są nawet tanie 50szt za 27zł

tez właśnie tego typu szukałam - zeby cieńkie były - i tutaj dziewczyny poleciły mi Baby Ono - i rzeczywiscie cieniutkie i chłonne(chociaż mi duzo nie ma co chłonąć:-p)

smoczki mnij więcej co miesiąc się zmienia-tak przynajmniej na naszych pisza a używamy nuka...dwie sztuki juz wyrzucilam, teraz mamy kolejne 2...

tez właśnie tego typu szukałam - zeby cieńkie były - i tutaj dziewczyny poleciły mi Baby Ono - i rzeczywiscie cieniutkie i chłonne(chociaż mi duzo nie ma co chłonąć:-p)
No ja też lecę na BabyOno bo jakieś promocyjne opakowania kupowałam. Są cienkie i chłonne. Reszta to na prawdę do kitu. Te Chicco miałam próbkę i są bardzo podobne do BabyOno. Za to zdecydowanie odradzam Belli. Przecieka strasznie. A johnson za grube jak dla mnie. Nie potrzeba mi dodatkowych centymetrów w staniku:confused2:

Co do smoczków to czas zmienić. Opakowania wyrzuciłam i nawet sobie sprawy nie zdawałam.

Ostatnia edycja:
Ja również polecam wkładki chicco. Super chłonne i cieńkie.

Co do smoczków, to moja mała tak sporadycznie go używa, że chyba dopiero jak wyrośnie z niego wymienię smoczek.

Dzięki dziewczyny!
A co do wkładek to na wyjście używam bella i często wymieniam a po domu to te z rossmana bo mi to ciągle cieknie a w nocy to masakra musze spać w staniku bo budziłam się cała zalana i aż mi zimno było:eek:

reklama
ja używam z rossmana bo głównie grubsze ubrania swetry a po domu nawet jak mi się odznacza to mi zwisa...a przynajmniej mi nie przeciekają a tanie są
a fajne staniki sobie kupiłam (nie do karmienia ale w nich karmię i taki do karmienia to juz tlko na noc noszę) super podtrzymują piersi a zarazem nie są twarde BIUSTONOSZ MALINEZ NICOLE(HICIOREK)WYSYŁKA GRATIS (806404822) - Aukcje internetowe Allegro
tylko ten rozmiar - czarny mam 80 F a biały 75 F- bez komentarza- w życiu takich nie nosiłam ;)

Do góry