reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

Ja mam normalne gryzaki...najzwyklejsze i zaluje,ze je kupilam bo sa zwyczajnie za duze:eek: Mala nie bardzo umie je w swoja mala raczke zlapac.Beda dobre za miesiac-dwa.

Bardziej sprawdzaja sie u mnie grzechotki, mniejsze ,maja wiecej otworow itp. takie w sam raz do jej lapki i tez je wklada do buzi...zreszta jak wszystko;-)

A co do pampow ja mam jeszcze 4 paczki po 52 sztuki trojek :/ Siostra w ciazy...to jej sie dostanie hehe

reklama
Karincia ja mam ostatnio fobie na punkcie zabawek gryzaków dla mojego dziecka. Ma ich aż za dużo. I powiem szczerze, że najbardziej sprawdzają się u nas te najprostsze.
Grunt, żeby były lekkie i guma do gryzienia była dobrej jakości.

Ostatnia edycja:
u nas też wszystko do gryzienia a najlepiej śliniak;p
ja mam taki sposób na to żeby Mała nie interesowała się śliniakiem - zakładam go pod bluzeczke a na body - i wtedy fakt bluzeczka jest mokra ale do ciałka mokre nie dochodzi, a śliniak ma spokój:-p

co do gryzienia - to tez idzie wszystko co pod ręką - ale tylko na sekundke - włoży do buzi i się wkurza, warczy, harczy, wyciąga i znowu wkłada i sama się napędza i denerwuje:-( - Wasze maleństwa też tak?:baffled:

U nas pieluchy już dawno 4. Gdzieś od końca listopada. Za niedługo trzeba będzie przesiąść się na 4+. My używamy Huggies'ów, sporadycznie Pampersów i te rozmiary się pokrywają.

Dziewczyny mam pytanie o podgrzewacz do butelek. Czy używacie, a jak tak to jaki? Chyba będę musiała kupić, bo zaczęłam też butlą moje odciągnięte podawać i wkurza mnie podgrzewanie w garnku na gazie.

reklama
Do góry