reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

Mała zmęczona i marudna ale w huśtawce nie pisnęła nawet. Ciekawość wzięła górę hihi
Jeszcze nie wie że można w niej podskakiwać. Nie ma jeszcze tyle siły a bałam się że dla niej takie podskakiwanie to za wcześnie. Machała lekko rękoma i nogami to się kręciła i to jej sprawiało największą frajdę. I potwierdzam że dziecko jest w niej bardzo stabilne. Na bank nie zrobi fikołka.
Zobacze co tam będą mieli za ok. dwa tygodnie. W razie czego wyślę mms-em. Aż sama jestem ciekawa. Babka jest na prawdę spoko, bo tą huśtawkę trzymała mi prawie dwa tygodnie a umawiałyśmy się, że jak na drugi dzień po nią nie przyjdę to wystawi na sklep.

reklama
Zrobiliśmy przymiarkę do huśtawki, bo wyschła. Dziś specjalnie poszłam do tego lumpka i złożyłam zamówienie dla Iwonki i Kasi. Dowiedziałam się też, że w połowie lutego będą mieli dostawę zabawek. Ostatnio mieli same oryginały. Na przykład chodzik nowiutki z bajerami. Sprzedali za 50zł. Hi hi nawet tel. komórkowe mają:szok:

Rewelka ta hustawka, sama o takiej pomysle. A Gabi ma swietne BUCIKI:):-D

[ame="http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001CLZTKW/ref=pd_lpo_k2_dp_sr_2?pf_rd_p=471057153&pf_rd_s=lpo-top-stripe&pf_rd_t=201&pf_rd_i=B000F1S1XW&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_r=0YHE7081680R6H66SBRR"]Lindam Bounce About Plus Door Bouncer: Amazon.co.uk: Baby[/ame]
Kliknij na to i spójrz na drugie zdjęcie

Efe- fajny masz ten lumpek:tak:
hustawka fajna, juz sie nad nia zastanawialam jak Miranda kupilam, cos nowego by sie przydalo Adasiowi...

mam pytanie co do fotelikow samochodowych,
myslicie ze od 9 tego miesiaca moze juz maluszek jezdzic w tym wiekszym foteliku od 9 kilo?
moj maly szczuply jest ale dlugi
tesciowa chce kupic na koniec marca i nie wiem czy ten wiekszy bezpieczny bedzie
bo ten tylni to chyba na dlugo nie starczy

O, dzięki Efe bo jakoś nie mogłam sobie wyobrazić jak ta futryna wytrzymuje taki 8-10 kilowy ciężar ;-):-p
No nie dość że to się zahacza o tą wystającą framugę to jest bardzo ciasne i trzyma jak klamerka. Moje dziecko jeszcze za bardzo nie wie do czego to służy albo jest za spokojna. Próbowałam jej dzisiaj pokazać że jak będzie machała nogami i rękoma to się będzie sprężynować ale ona sobie spokojnie zwisała i się kręciła wokół własnej osi. :sorry2:

reklama
Moja Angelina wazy 17kg i zaraz bedzie miec skonczone 3 latka. Tak za 3miesiace Alicje bede chciała przesadzic do większego fotelika a czy Angelina bedzie juz mogła jeździc na siedzisku?

Ostatnia edycja:
Do góry