reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

reklama
karincia nie mozna, ale co mamy zrobic czasami nam wypada wyjazd i co mam komus kazać jechac autobusem?:no: na szczęscie zdarza się to raz na 2tygodnie

pytanie do mam z UK: zamawiałyście kiedyś wydruk zdjęć przez neta? Macie jakąs tanią sprawdzoną firmę??

Mam mnóstwo zdjęć Julki, ale wszystkie na kompie a chętnie bym je widziała w albumie. Z tym ze zależy mi na czyms sprawdzonym :tak:
proszę bardzo
Jak się zlogujesz na hippa dostajesz 40 zdjeć gratis, za 51 zapłaciłam coś 2.50f, tyle ze nie wiem czy to nasz aparat, czy, to ich wydruk, ale niektóre wyszły bardzo ,,cyfrowe".
A jak chcesz to cię polecę w photoboxie i też dostaniesz 50zdjęć za darmo + zniżki, a zdjęcia wyszły ładne, tylko potrzebuję twojego maila.

Ostatnia edycja:
pytanie do mam z UK: zamawiałyście kiedyś wydruk zdjęć przez neta? Macie jakąs tanią sprawdzoną firmę??

Mam mnóstwo zdjęć Julki, ale wszystkie na kompie a chętnie bym je widziała w albumie. Z tym ze zależy mi na czyms sprawdzonym :tak:

Ja tez polecam photobox.
zaloguj sie do Asdy- dostaniesz tez ze 40 za free i jescze Bounty tu dostalam ze 100 za darmo.
Online digital photo printing & developing from 5p - PhotoBox in partnership with Bounty

Z Hipp i snapfish jak sie zarejestrujesz tez 20 za free

\mam pytanie co do fotelikow samochodowych,
myslicie ze od 9 tego miesiaca moze juz maluszek jezdzic w tym wiekszym foteliku od 9 kilo?

Ja dzisiaj zamowilam wiekszy fotelik, bo w tym do 9 kg juz sie nie miesci, szczegolnie jak ma kombinezonik.

Bylismy z mezem w sklepie Askot i poprosilam ekspedienta o prezentacje i zeby doradzil mi jak najlepiej. Posadzilismy w nim Gabrysia na probe i przekonalam sie ze warto taki wybrac. Taniej niz w sklepie znalazlam na allegro i kupilam taki :
4B Caretero Diablo XL FOTELIK SAMOCHODOWY 9-36KG (908325218) - Aukcje internetowe Allegro
Mlody moze juz w nim jezdzic, bo ma boczne wkladki i pollezaca pozycje. W dodatku fotelik bedzie rosl z dzieckiem. Mozna zdecydowac sie na tanszy.. ale taki bedzie sie nadawac za jakis czas, jak dziecko bedzie lepiej siedziec a Ja potrzebuje taki fotelik w tym miesiacu.

też wynalazłam ten fotelik na necie, tylko że nie widziałam go w sklepie :tak: czyli wiem, że warto kupić :-)
ja zastanawiam sie nad którymś z tych, ale możliwe, że kupię całkiem inny ;-)
ESPIRO-FOTELIK 9-25 KG OPTIMA PRO-OPINIA IMiDZ (911147392) - Aukcje internetowe Allegro
FOTELIK 0-25 kg ESPIRO OPTIMA +wkładka+klin WARS (905120774) - Aukcje internetowe Allegro
Fotelik Zenith CONECO MUSIC SEA EXTRA JEZDZIK W=24 (895448854) - Aukcje internetowe Allegro
jak dla mnie 1 i 2 niczym się nie różnią poza wagą...

Roxiak a co wy mieliście za fotelik że do 9 kilo?

ja tam na foteliku to raczej nie oszczędzam - podstawa dla mnie to zeby miał atesty i dobrze w testach wypadał no i z tym atestowanych warto sobie w sklepie poprzymierzać i potem mozna taniej w necie zamówić...

Roxiak a co wy mieliście za fotelik że do 9 kilo?

ja tam na foteliku to raczej nie oszczędzam - podstawa dla mnie to zeby miał atesty i dobrze w testach wypadał no i z tym atestowanych warto sobie w sklepie poprzymierzać i potem mozna taniej w necie zamówić...
Taki dla niemowlakow fotelik/nosidelko. tam chyba jest do 13 kg ale moj ma 8 kg i juz sie nie miesci.. tzn posadze go ale ani raczka ani nozka nie ruszy.. no i nie wysiedzi :]
A co do zakupu to ja wlasnie zrobilam tak, ze wpierw przymiezylismy a pozniej kupilam taniej na allego :)

reklama
Mamusie! Mam prośbę. Potrzebuje porady co do pierwszego rowerka dla dziecka. Za 3 tyg. moja chrześnica ma roczek i właśnie na taki prezent umówiłam się z jej mamą i chrzestnym. Ale kompletnie się na tym nie znam. Może macie już jakieś sprawdzone modele? Jak tak to zapodajcie markę, bo oczopląsu dostaje od tych w necie.

Edit. W ogóle te daszki w tych rowerkach to się przydają czy to tylko jakiś zbędny bajer?

Ostatnia edycja:
Do góry