reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
Cat zależy od baterii oczywiście, ale jesli mogę coś doradzić - zainwestuj w akumulatory R20 i ładowarkę. Ja kupiłam komplet 4xR20+ładowarka do wszystkich typów baterii w sumie za ok. 100 pln w Carrefourze.

Dokładnie taką kupiłam (112 zł :-p). Niestety, będę miała chyba w plecy kasiorkę :-( Działa tylko jeden stopień huśtania. M. ma do niej zajrzeć... (tylko kiedy wrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:) Poza tym boje się, że jak ją rozkręci, to już w ogóle nie będzie działała :zawstydzona/y:

Działała 1 dzień - wystawiłam pozytyw...

Kurcze Izka to kiepsko :-(, tak glupio teraz spytam ale jak działa na 1 tylko to może macie wciśniętą blokadę bujania i dalej nie idzie. Ja pierwszego dnia też tak sie naciełam M zablokował ja właczam a tu tylko lekko buja i własnie strzela coś - ale skapowałam po chwili o co chodzi :-).

a ja mam w planach zakup huśtawki
FISHER PRICE HUŚTAWKA - LEŻACZEK - BUJACZEK 3w1 (846099595) - Aukcje internetowe Allegro
młoda uwielbia bujanie... będzie w nim się hustać a mi noga przestanie odpadać od bujania leżaczka:-) no i będe mogła odejść od leżaczka:-p

też się nad nim zastanawiałam :tak: fajnie wykombinowali 3w1 :-D ale gabaryty mnie odstraszyły no i cena ;-)i tak się zastanawiałam czy on posiada funkcję regulacji położenia oparcia bo nie mogłam w żadnym opisie wyczytać?

Załączniki

• Obraz 813.jpg
    Obraz 813.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 56
  • Obraz 816.jpg
    Obraz 816.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 53
Ostatnia edycja:
A ja wypatrzyłam taki fajny łuk do wozka:
KOLOROWY ŁUK DO WÓZKA (834292221) - Aukcje internetowe Allegro
i chyba na gwiazdkę młodemu kupię.

Bardzo ładny :-)

Kurcze Izka to kiepsko :-(, tak glupio teraz spytam ale jak działa na 1 tylko to może macie wciśniętą blokadę bujania i dalej nie idzie. Ja pierwszego dnia też tak sie naciełam M zablokował ja właczam a tu tylko lekko buja i własnie strzela coś - ale skapowałam po chwili o co chodzi :-).

Niestety blokada nie jest wciśnięta. Huśtanie na innych stopniach działa (czasem) jak się huśtawkę rozbuja najpierw ręcznie.

Agnieszka, fajny ten łuczek.
U nas by nie zdał egzaminu. Musielibyśmy taki tylko z jednej strony mieć mocowany, bo z drugiej nie ma jak przymocować;-)

tak jak mówiłam bylam w auchanie na wieczore wyprzedaży....

kupiłam Maksowi troche ciuchów, ale jakoś szkoda mi kasy było pełno nakupic bo on sporo ciuców ma....:-D.... 50% taniejod przecenionej ceny jeszce, kurtke za 15 zł fajną na zimę mu kupiłam na za rok:rofl2: bluzy dwie po 10 zł
i koszulki po 5zł fajne:tak:

kupiłam mu też zabawki:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: SKUTER CHODZIK PLAYSKOOL - KRAKÓW REKLAMA TV (840712264) - Aukcje internetowe Allegro

za 80zł
i miasiaczka przytulaczka za 100zł.. z jego kasy praktycznie:-p co sprzedaje ciuszki jego co był na dziewczynke to odkładam mu kaskę żeby mu ni wydać na nasze zycie;-) w końcu to na niego było przeznaczone:tak::tak::tak::tak:

a ze była okazja ogromna to na zapas mu kupilam zabawki:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: to nic ze poki co mu sie nie przdadzą:sorry::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ludzie kupowali hurtem- pewnie potem bda na allegro wystawiac- sama bym tak robiłs jakbym miala tyle kasy zeby kupowac po 50rzeczy :-D:-D:-D

Medeuska to fajnie szkoda że u nas nie ma takich promocji, ja też jestem zakupocholiczką.... Allegro mną zawładnęło...:-D

reklama
Do góry