catedra
Fanka BB :)
My mamy taką tyle, ze poprzedni model. Obie laski uwielbiają, po drodze między jedna a drugą laską obsłużył jeszcze trójkę dzieci :-)
abejko a na ile wystarczają baterie? bo boję się, że zbankrutuję na bateriach

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
My mamy taką tyle, ze poprzedni model. Obie laski uwielbiają, po drodze między jedna a drugą laską obsłużył jeszcze trójkę dzieci :-)

a nie możesz zareklamować? to nie fair sprzedawać coś rozwalonego bez ostrzeżenia..
Dokładnie taką kupiłam (112 zł). Niestety, będę miała chyba w plecy kasiorkę :-( Działa tylko jeden stopień huśtania. M. ma do niej zajrzeć... (tylko kiedy wrrr
) Poza tym boje się, że jak ją rozkręci, to już w ogóle nie będzie działała
![]()
Działała 1 dzień - wystawiłam pozytyw...
a ja mam w planach zakup huśtawki
FISHER PRICE HUŚTAWKA - LEŻACZEK - BUJACZEK 3w1 (846099595) - Aukcje internetowe Allegro
młoda uwielbia bujanie... będzie w nim się hustać a mi noga przestanie odpadać od bujania leżaczka:-) no i będe mogła odejść od leżaczka![]()
fajnie wykombinowali 3w1
ale gabaryty mnie odstraszyły no i cena ;-)i tak się zastanawiałam czy on posiada funkcję regulacji położenia oparcia bo nie mogłam w żadnym opisie wyczytać?A ja wypatrzyłam taki fajny łuk do wozka:
KOLOROWY ŁUK DO WÓZKA (834292221) - Aukcje internetowe Allegro
i chyba na gwiazdkę młodemu kupię.
Kurcze Izka to kiepsko :-(, tak glupio teraz spytam ale jak działa na 1 tylko to może macie wciśniętą blokadę bujania i dalej nie idzie. Ja pierwszego dnia też tak sie naciełam M zablokował ja właczam a tu tylko lekko buja i własnie strzela coś - ale skapowałam po chwili o co chodzi :-).
.... 50% taniejod przecenionej ceny jeszce, kurtke za 15 zł fajną na zimę mu kupiłam na za rok
bluzy dwie po 10 zł

SKUTER CHODZIK PLAYSKOOL - KRAKÓW REKLAMA TV (840712264) - Aukcje internetowe Allegro
co sprzedaje ciuszki jego co był na dziewczynke to odkładam mu kaskę żeby mu ni wydać na nasze zycie;-) w końcu to na niego było przeznaczone

to nic ze poki co mu sie nie przdadzą

Medeuska to fajnie szkoda że u nas nie ma takich promocji, ja też jestem zakupocholiczką.... Allegro mną zawładnęło...![]()

wczoraj znowu poszalałam ;-)