reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Uff to nie jesteśmy jedyni ;-)

Jagoda ślimak nie z promocji rossmanowej, Ania dostała w prezencie :tak:
książeczki też mam, nawet dwie takie pluszowo-materiałowe. Jedna taka pstrokata, to czasem kładę przed nią żeby sobie popatrzyła;-) Na teraz to jedynie matę mamy i grzechotkę... Karuzelkę obiecała mi koleżanka, ale jeszcze do niej nie dotarłam żeby wziąć...

Lody z Mac'a mmm........

reklama
A i ciągle zapominam, żeby poszukać tych zabaw fundamentalnych, Krystiana one nie ruszały zupełnie ale Igi jest inny typ bardziej towarzysko nastawiony i takie zabawy mogą mu się podobać.

Jakie zabawy? Muszę coś zacząć działać, bo mnie dziecko wykończy. Albo noszenie, albo wycie. Jednego i drugiego mam dosyć :-(

Izka nastraszyłaś mnie z tą huśtawką - ja właśnie godzinkę temu wygrałam aukcje na takie używane cudo za 120pln. Na szczeście w Wawie to przesyłka odpada.

Dokładnie taką kupiłam (112 zł :-p). Niestety, będę miała chyba w plecy kasiorkę :-( Działa tylko jeden stopień huśtania. M. ma do niej zajrzeć... (tylko kiedy wrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:) Poza tym boje się, że jak ją rozkręci, to już w ogóle nie będzie działała :zawstydzona/y:

Jakie zabawy? Muszę coś zacząć działać, bo mnie dziecko wykończy. Albo noszenie, albo wycie. Jednego i drugiego mam dosyć :-(

Dokładnie taką kupiłam (112 zł :-p). Niestety, będę miała chyba w plecy kasiorkę :-( Działa tylko jeden stopień huśtania. M. ma do niej zajrzeć... (tylko kiedy wrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:) Poza tym boje się, że jak ją rozkręci, to już w ogóle nie będzie działała :zawstydzona/y:

a nie możesz zareklamować? to nie fair sprzedawać coś rozwalonego bez ostrzeżenia..

Wczoraj odkryłam że Auchan ma bardzo tanie kosmetyki z Hipp np. krem do twarzy i ciała za 8,99 w innym sklepie zapłaciłam około13zł i smoczki Aventa za 15,99 :szok:

My mamy taką tyle, ze poprzedni model. Obie laski uwielbiają, po drodze między jedna a drugą laską obsłużył jeszcze trójkę dzieci :-)

reklama
Do góry