Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
my dzisiaj znowu pojechałyśmy do sklepów bo jeszcze kosmetyki trza było sprawić... teraz przetestujemy dziudzisiowe chusteczki bo była promocja 6pak za 17 złno i cały zestaw johnsona lawendowego, ciekawe jak się sprawdzi... a że tescowe wyprzedaże kuszą to wpadły jeszcze ubranka
no i kolejne baletki
ale Zosiula dostała też taką miekką półeczkę zawieszkę żyrafę i teraz mamy gdzie trzymać grzechotki
![]()

fakt, ale pisałam dzisiaj że zweryfikowałam poglądya tak poważnie to wszystkie 3 bardzo mi się podobają i na dniach któryś z nich kupię... w sumie chyba najbardziej jestem za graco mirage potem "q" i na końcu mosaic...
to jest też fajen pod warunkiem, że nie ma takiej świecącej tapicerki jak coneco ma zazwyczaj
TRWAŁA SPACERÓWKA, DUŻE KOŁA, WYSOKA JAKOŚĆ (877495227) - Aukcje internetowe Allegro
ten tez jest bajer ale dość drogi...
Wózek ZOOPER WALTZ 7,7 kg+FOLIA+TACKA+OKRYCIE+KUR (880683400) - Aukcje internetowe Allegro
Te zoopery mi się bardzo podobają. Abeja też je polecała. Dla mnie mają tylko jeden minus bo składają się na płasko.
a ja jestem zadowolona i jest bardziej wydajny niż johnson. Zapach średni to fakt.A ja chciałam napisać, że rozczarowały mnie kosmetyki Nivea. mamy płyn do kąpieli 2w1 (płyn i szampon), ale nie pachnie za bardzo, poza tym jest mało wydajny, tzreba sporo wlać do wanienki
Pszczółko w dziecięcych nie ma wyprzedażyA w jakich dziecięcych sklepach są wyprzedaze? może skuszę się na wyjazd do Olsztyna.
A będziesz może w Bobasie w Gracji w najbliższym czasie? Bo jak tak to Cię trochę wykorzystam;-)
Te zoopery mi się bardzo podobają. Abeja też je polecała. Dla mnie mają tylko jeden minus bo składają się na płasko.
ja też ostatnio zrobiłam parę zakupów dla małej w szmatach. kupiłamśliczny płąszczyk flauszowy z kapeluszem i inne rzeczy. zaraz zrobię zdjęcia to się wam pochwalę.:-)
Oni zawsze neizależnie od pory roku mają klientów:-) ja pokupowałam Zośce większość ciuszków w Wawie (mothercare, next, cubus)
nawet baaaardzo bardzo. Napisz mi czy ma taki świecący się materiał czy matowy jak na zdjęciach.