Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

taka huśtawka:Gratuluję wygranaej :-) huśtaweczka świetna i żeby Zośce się spodobała to może chwile oddechu bedziesz miała dla siebie;-)
Wizualnie podoba mi się pierwszy ale widzę, że on ma dwie rączki a chciałaś z jedną![]()
a tak poważnie to wszystkie 3 bardzo mi się podobają i na dniach któryś z nich kupię... w sumie chyba najbardziej jestem za graco mirage potem "q" i na końcu mosaic...

kurcze takie fajne wuziki pokazujesz i ja tak zaczęłam główkowac ze przydala by mi sie malutka spacerówka tak do miasta.. no i znalazlam poczekam tylko na m i chyba zamawiamy..fakt, ale pisałam dzisiaj że zweryfikowałam poglądya tak poważnie to wszystkie 3 bardzo mi się podobają i na dniach któryś z nich kupię... w sumie chyba najbardziej jestem za graco mirage potem "q" i na końcu mosaic...
catedra kobieto jedna udusze cie kiedys..kurcze takie fajne wuziki pokazujesz i ja tak zaczęłam główkowac ze przydala by mi sie malutka spacerówka tak do miasta.. no i znalazlam poczekam tylko na m i chyba zamawiamy..
Ultralekki wózek VIVI 2010+Świąteczna Promocja (868690729) - Aukcje internetowe Allegro

A może coś naszej rodzimej produkcji?
ESPIRO MAGIC 4 NOWY MODEL +pokrowiec Wysył=0zł (876226807) - Aukcje internetowe Allegro
Pozdrawiam,
KR

A może coś naszej rodzimej produkcji?
ESPIRO MAGIC 4 NOWY MODEL +pokrowiec Wysył=0zł (876226807) - Aukcje internetowe Allegro
Pozdrawiam,
KR

bierze ja w swoje rece i wklada sobie do buziaka
troszkę zakupów zrobiliśmy ale raczej takie bieliźniano-kosmetyczne. Wydaje mi się, że albo jeszcze nie rozkręcili sie dobrze z przecenami albo już co lepsze to wykupione. 

czyli mamy granatowe 62, i z tych nowych wziełam 68 i 74 - były przecenione na 20pln.