Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
sliczna:-)

:-) mamy coś podobnego ale jeszcze w szafie ... zabawki dopiero zbieramy
i wczoraj udało mi się upolować to na co poluję już od czerwca

.
. Takie z możliwością rozłożenia do pozycji pół leżącej więc dziecko nie musi super umieć siedzieć do niego, wtedy to było jedyne dostępne w którym regulowało się osobno oparcie osobno podnóżek. A mój starszak zaczął posilać się w wieku 5 miesięcy i jeszcze wtedy nie siedział, a fotelik to miałam ciągle upaćkany od zupek, więc kupiliśmy specjalne krzesełko, żeby łatwo było zmywać ceratkę. No i krzesełko służyło nam do ponad 3 lat.
no i nie będą mi 3/4 samochodu zajmować
ja też chciałabym chicco polly ale cena jest powalająca dlatego kupuję chicco snack... jak dla mnie nawet fajniejsze bo ma kosz
chyba rewiduję pogląd na spacerówki... zgadzam się na dwie rączki i parasolkę... przynajmniej nie ważą 12 kg a 8no i nie będą mi 3/4 samochodu zajmować
![]()
no ale własnie ta cena
jak tak przeglądałam allegro do znalazlam ich podróbki i chyba podróbkę podróbki
i sama nie wiem. Boje się o ich jakość i ewent. serwis reklamacyjny
jedyny "-" ich wszystkich to tylko dwa kółka