Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dużo mają strasznie ozdobnych do przesady ciuszków,ale niektóre są fajne.

Jeszcze tam nie byłam nigdy.:-(Musze nadrobić zaległości,może wiosną albo na letnich wyprzedażach,tylko musiasz dać cynk kiedy w next będą:-):-):-):-)

planuje zakup huśtawki, bo bujaczek mnie denerwuje.nie podobają mi się ubranka w Wójcikua ceny powalają...
dentico jedyny sklep next'a jest w Wawie w złotych tarasach... mój autobus do Olsztyna odjeżdza spod tarasów![]()
ale ja też stanowczo wolę Next 
to faktycznie na wieczne pokusy jesteś narażona Catedra 

Wy tak stroicie swoje dzieci, mój Filip to głownie w śpiochach i pajacach "chodzi" Czasem jeszcze w rajtuzachma 2 czapki i jeden kombinezon. Zamiast rękawiczek skarpety mu zakładam.

. Po prostu tak jej najwygodniej myślę, bo ona ruchliwa jest bardzo to nie będę jej katowała

Śliczne:-)Zośka ma nowe trampkiwkleję Wam zaraz jakieś foty bo są gwiazdorskie
![]()
Super:-)A to Julki nabytki obuwnicze
I ta bransoletka co wcześniej pisałam i na mojej modelce haha![]()
Moja tak samo na wyjścia zakładam jej spodenki, sukienkę i jakąś ładniejszą bluzkę.Wy tak stroicie swoje dzieci, mój Filip to głownie w śpiochach i pajacach "chodzi" Czasem jeszcze w rajtuzachma 2 czapki i jeden kombinezon. Zamiast rękawiczek skarpety mu zakładam.