reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
Catedra lepiej przetrzymać małą w wózku:tak: nie wyciągaj jej bo jak się tak nauczy to spacery będą męczarnią zwłaszcza że nasze dzieciaczki z każdym miesiącem są cięższe:tak: Natalka uwielbiała wózek:tak: oby Majka też tak miała:tak:
jak idziemy na wiochę spacerować to spi:-p ale jak idziemy do galerii handlowej lub do sklepu to ni huhu:baffled:

A w Twojej Maritce nie da się podnieść zagłówka??? W mojej można było :tak::tak:

oczywiście, że się da... ale nie wydziera się dopiero jak ma zagłówek na prawie 90 stopni bo wtedy widzi co się dzieje:-pdlatego wolę ją na połleżąco wsadzić w spacerówkę...

Wszyscy mówią, że gondole od x landerów są za małe, ale ja jeszcze tego nie odczułam..
Ja też nie narzekam na gondole XLandera , Julka nosi 62 i 68 i na spacer leży na kołderce w kombinezonie przykryta 1 albo 2 kocami i nie czuje że jej ciasno. Myśle że do wiosny damy rade.
My też się mieścimy:tak:

ja na spacerówkę przechodzę lada dzień bo młoda nic nie widzi i mi się wydziera i kończę zawsze z młodą na rękach pchając wózek:sorry2:
To od razu trzeba bez wózka wychodzić:-) mała spryciarka z niej;-)

Po za tym w naszej gondoli jest taka opcja, że można podnieść do góry część pod pleckami do pozycji półsiedzącej, tyle, że na razie mój mały jakoś się nie pnie do oglądania świata :blink:.
Ciekawe rozwiązaniem, nawet nie wiedziałam że takie opcje mają wózki;-)

Doczytałam cały wątek do końca i teraz mi smutno. :shocked2: A myślałam, że starczy mi czytania do porodu. Ale dobrze, że tutaj cały czas coś się dzieje. Bo u moich kwietnikówek to cisza. Na Was można liczyć. Tyle można wyczytać ciekawych rzeczy.
W ogóle to Was podziwiam, wy już wszystkie urodziłyście, ale ciągle tu zaglądacie. To chyba nazywa się uzależnienie od BB.

Doczytałam cały wątek do końca i teraz mi smutno. :shocked2: A myślałam, że starczy mi czytania do porodu. Ale dobrze, że tutaj cały czas coś się dzieje. Bo u moich kwietnikówek to cisza. Na Was można liczyć. Tyle można wyczytać ciekawych rzeczy.
W ogóle to Was podziwiam, wy już wszystkie urodziłyście, ale ciągle tu zaglądacie. To chyba nazywa się uzależnienie od BB.

hihihihihiih... a nie chcesz przypadkiem kupić ubranek w rozmiarach 56-68 głównie na dziewczynkę? muszę coś zrobić z tymi 3 reklamówkami w tym rozmiarze:-p

Mamy jeszcze inne ciekawe wątki ;-)
gratuluję studniówki :-)

Maonka............Nazywam się Dentico i jestem bbcholiczką:-D:-D:-D:-D

Ale ze mnie wyrodna matka, dziś zabrałam małą na wypad do sklepów, no cóż zeszło nam 7 godzin ale kupiłam dużo świetnych ciuchów małej .DLa siebie przy okazji nabyłam krem antycelulitisowy ( w sephorze 30 zł w promocji ,a produkuje go dla nich lancome albo guerlain już nie pamiętam co mi sprzedawca mówił, któraś ta super droga firma).Spróbujemy, może chociaz skóra się troszke nawilży i napnie:-pMarzenia hahaha:-D

W tesco są butki emu (Amelkowa kiedyś pytała) za 7,70.I świetne kozaczki za 17 w smyku. Wogóle w smyku jest dużo swietnych ubranek:tak::tak::tak:i w mothercare też nowe promocje doszły,tylko zara jeszcze nie schodzi ze swoich cen,Ale poczekamy:tak::tak::tak::-D:cool2:

Dentico zamorduję Cię za te robienie ochoty :-D na zakupy, niestety u mnie nie ma tych sklepów.....:wściekła/y::-(

Wsadziłabym małego do spacerówki ale boję się reakcji mojego małżona...on takie twarde zasady ma....

reklama
Luiza, a co to za zasady? Moi chłopcy śmigają w spacerówce, a są o tydzień starsi od Twojego Igorka (z wieku korygowanego nawet młodsi o miesiąc;-)). Jeśli spacerówka rozkłada się na płasko, to nie ma co czekać. Maluchowi nic się nie stanie przecież. A jeśli może sobie troszkę pooglądać świata, to będzie bardziej zadowolony z życia. I tak jest opatulony przecież i zakryty budką, więc na buźkę mu nic nie dmucha.

Do góry