reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
catedra super:-D

a ja doszłam do wniosku ze nie kupie maksowi garnituru na chrzciny:rofl:

bo niewiem czy Wam mówilam zamówiłam na ellgro- mial być szary z przebłyskami beżu a jak przyszedl to okazao się że był brudno szar z przeblyskami ala szarosci(tez brudnej) i wyglądał jakby byl kupiony ze 40 lat temu. zwrocilam go i czekam az mi baba kase odda:eek:

no i wczoraj pojecdhałam do h&m, bo tam byly takie jasnoszare, no ale juz nie bylo 74 tylko zosta rozmiar 86:eek:

no ale tydzien temu( tak po prostu) kupiłam mu z tego garnituru kamizelkę- no i w sumie dobrze, bo mam ciemnoszare spodnie na kant z Reserved więc bedzie pasować. czany krawacik z komunii patryka tez mam:rofl:

no i najwększy probem był z białą koszulą- bo wyobraźcie sobie że nie ma w zadnych skepie:eek::szok: ja myślałam że padne, cały rybnik oblazłam- z długim rekawem gładkiej białej nie ma:eek: nawet w smyku :eek:

mam z krótkim z lumpka- niby 18-23 mc, ale wychodzi mniejsza- jak mały się obudzi to mu przymierze komplet i sprawdze jak bedzie wyglądał.... czapki-beretu czy kaszkietu tez w zadnych sklepie nie znalazłam, więc chyba pójdzie z gołą głową:eek:

przejde się dziś jeszcze do komisu dziecięcego- może ta jakąś czape znajde....:eek: bo jak nie to trudno, pójdzie wogóle bez- w niedziele ma być ciepło;-)

aaaaa i butow nie mam:szok: hmmmm sandaków i ta nie znajde. założe mu jesienne co mu kupiam czarno szare:rofl: w tą godzinę czy półtorej to mu sie noga chyba w kosciele nie spoci;-)

Ale sie rozpisałam:rofl:

ja Zosi na chrzciny nie mam zamiaru kupować oddzielnych ciuchów. Będę ja i jej chrzestna, nie ma sensu odstawiać młodej... założę jej po prostu jakąś ładną sukienkę i tyle...

szkoda mi kasy na ciuch na jeden raz.... wolę te pieniążki wydać na coś innego :)

także medea popieram wybór ubioru :)

Nina na chrzciny miała miała kupiony biały lniany zestaw z hm-żadnych falbanek,bez itp., bo nam się to nie podobało ;-) Fajne, bo nie na jeden raz-idealne na lato ;-) Babcie chyba były zawiedzione, że nie miała strojnej kiecki, ale mnie to nie obchodziło ;-) Do tego biały sweterek, różowe rajstopki, żeby nie było za mdło i szydełkowa czapeczka.

Ja też popieram wybór :tak:

reklama
Do góry