reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

roksi wybrałam grey cord, bo oprócz tego, ze kolor mnie zachwycił to jako jedyny ma inną fakture tapicerki..bardziej przepuszczającą powietrze..raczke wybrałam skórzaną, a fotelik transporter mutsy'ego, bo mozna go rozłozyc zupełnie na płasko..
shenkoka a możesz mi powiedzieć czy tapicerka jest gładka czy taka jakby pleciona patrząc z bliska:confused: ja myślałam o active coffee ale jeszcze nie jestem zdecydowana:confused2: przy stelażu też mam skórzaną rączkę ale przy foteliku jest gąbkowa:baffled: też kupię ten rozkładany na płasko mimo tego że jest ciężki ale największy z możliwych na rynku:tak: stelaż mam ten z osią skrętną urban rider:tak:

reklama
Właśnie wróciłam z tesco z nabytkiem nie byle jakim, bo z chusteczkami nawilżanymi :-D:-D Swoją drogą 4pack huggiesów chusteczek po 19,99. Normalnie chodzą po 6 z hakiem za paczkę.

Właśnie wróciłam z tesco z nabytkiem nie byle jakim, bo z chusteczkami nawilżanymi :-D:-D Swoją drogą 4pack huggiesów chusteczek po 19,99. Normalnie chodzą po 6 z hakiem za paczkę.

ja kupiłam ostatnio 3 paczki biedronkowych... mam wrażliwą skórę na buzi i testowałam na sobie bardzo dużą rodzajów chusteczek... dada mnie nie uczulają a np. pampersowe jak najbardziej:confused2: za 3 paczki dałam 10 zł:cool2:

ja od poczatku ciazy zbieram chuteczki i pampersy - np jak sa w promocji albo jak jest wyplata to zawsze kupuje i mama juz tym 8 paczek pamperswo huggies i 9 paczek chusteczek napwilzajacych huggies...oczywiscie 2 paczki newborn. 2 nr 1 .2 paczki nr 2 i 2 paqczki rozmieru 3 wiec zawsze to powtem jest mniej wydatku :)a zmarnowac sie nie zmarnuje

mi ostatnio podoba sie zapach chuteczek wlasnei dzidzius i kolezanka mowi ze sa super ja tez sprobowalam na sobie 1 paczek i sa reczywiscie dobre i tansze ale z pampersa takie zoltew slicznie pachna:)
Sorry ze post pod postem ale zapomnialam dopisac- ahhh... ta moja skleroza

Byliśmy z mężusiem na zakupach wydaliśmy troszkę kasy, ale jestem zadowolona.
Kupilismy laktator z Chicco, smoczek z Nuk, butelkę antykolkową z Nuk, termometr do wody z Nuk,Aspirator do noska z Nuk, Szczoteczkę do włosków z Nuk, obcążki do paznokci takie fajne z uchwytem z CanpolBabies, pieluszki tetrowe i flanelowe( swoją drogą te flanelowe są super) i dla siebie kupiłam dwie koszule nocne i bawełniany szlafroczek do kompletu. Fajny taki cieniutki, bo nie przepadam za grubymi szlafrokami......

Załączniki

• Zdjęcie 0033.jpg
    Zdjęcie 0033.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 71
  • Zdjęcie 0036.jpg
    Zdjęcie 0036.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 70
  • Zdjęcie 0037.jpg
    Zdjęcie 0037.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 67
  • 703483187.jpg
    703483187.jpg
    13,2 KB · Wyświetleń: 65
Witajcie ! piszę tego posta czwarty raz:wściekła/y:, trzy razy skasowałam sobie sama :wściekła/y: ale krótko i treściwie kupiłam wóz xlandera xa wymarzonego , ha i to w KAtowicach w sklepie za 1300 z NOWEJ KOLEKCJI udało się :-):-):-):-):-):-):-) baardzo się cieszę i dziękuje Wam za cenne sugestie i uwagi, dodam że gondole wybrałam z 2008 bo jest identyczna-rozmiarowo i dlatego jest taka korzystna cena;-), nie będzie beżowy ale trudno ten beżowy, który chciałam to kolekcja z 2007, kicha, w necie o tym nie wspomnieli, sama na to wpadłam,a wówczas skórzanej rączki nie było, więc gdybym zamówiła w necie to by była niemiła niespodzianka...zależało mi na tej rączce, tak to jest z kupowaniem w ciemno...na szczęście następny zakup z głowy, spacerówka będzie czerwono-czarna,a wiecie , że w Unii obowiązuje gwarancja 24 mies. nie 12, warto o tym pamiętać, bo sprzedawcy często zapominają

Ostatnia edycja:
reklama

ja dziś też byłam w Tesco i miałam je kupić i nie wiem czemu ale zapomniałam chyba do koszyka włożyć, normalnie jakaś zakręcona jestem:-p ale opłaca się:tak:

ja od poczatku ciazy zbieram chuteczki i pampersy - np jak sa w promocji albo jak jest wyplata to zawsze kupuje i mama juz tym 8 paczek pamperswo huggies i 9 paczek chusteczek napwilzajacych huggies...oczywiscie 2 paczki newborn. 2 nr 1 .2 paczki nr 2 i 2 paqczki rozmieru 3 wiec zawsze to powtem jest mniej wydatku :)a zmarnowac sie nie zmarnuje

Niunia masz sporawy zapas ale pewnie zawsze potem mniej wydatków a to są rzeczy które mogą leżeć i jak mówi moja mama : leży i jeść nie woła :-p to znaczy nie przeszkadza a i tak tzreba kupić.

a co do ilości postów to normalnie nie wyrabiam:-p ale staram się przynajmniej czytać i cos skrobnąć bo inaczej tęśknie...:tak:

Luiza gdzie i za ile takie koszulki?? bardzo fajne:)

Ostatnia edycja:
Do góry