reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

dobrym sposobem na proszek jest rozpuszczenie go w ciepłej wodzie:) wiadomoże jak damy za dużo proszku to nawet to nie pomoże ale jeśli jest odpowiednia ilość to proszek nie osadza się tak na ubrankach:)

reklama
Mi też te rosmanowskie się mało nawilżane wydają.. A po chusteczkach Johnsona piekła mnie twarz :sorry: Nie wiem, jakie kupić. O tych biedronkowych dużo dobrego piszecie, może się na nie skuszę..:confused:
biedronkowe nawet dobre są
A ja płukam 2 razy na koniec, bo właczam na program niemowlęcy (lubię nową pralkę) i ten program chaakteryzuje się tym, że ma dodatkowe płukanie w ciepłej wodzie, super te ubranka z pralki są takie cieplutkie i milutkie i prawdę mówiąc piorę w samym proszku Lovella bez płynów do płukania a ubranka są milutkie w dotyku i wcale nie śmierdzą, tylko pachną dzidziusiowym zapachem.
A sama lovella jak się wącha w opakowaniu to rzeczywiście trochę brzydko pachnie.

Wczoraj 2 prania zrobiłam.
Dziś drugie pranie włączyłam, jeszcze ze 2-3 mi zostały. Tylko minusem 7kg pralki jest to, że mi 2 prania to na moje suszarki nie wchodzi, dobrze, że na dworzu szybciej wysycha, ale więcej niż 2 prania na dzień nie mam gdzie wieszać.
a moja pralka coś szwankuje i wyciągam ciuchy brudne
Ja mam chusteczki Pampers Sensitive. Wyprobowalam jedynie na sobie;-)Bez zadnego zapachu,ale jak narazie jedyne po ktorych nic mnie nie "szczypalo",nie probowalam jeszcze Huggies.
Huggies nie polecam raz je kupiłam i fatalne są

ja WAM mogę poprasować...na akord i odesłać
:-)
bardzo lubię prasować wszystko,,,prócz Mojego koszuli:wściekła/y: kosztują majątek, a do prasowania są "ciulowe"
mam tak samo jak Ty a dla dzidziusia rzeczy o ja juz nie umie sie doczekac tego prania iprasownaia ale poczekamm az pomalujemy jeszcze tydzien ale mysle ze prac bede tak za 2 tygodnie

ja uwielbiam wszystko prasować:-D czekam kiedy Iza zacznie się pięknie do mnie uśmiechac:-D:-D:-D

a mnie szlag trafił dzisiaj... robiłam materacyk na zamówienie bo nie chciałam kokosowego tylko gruby piankowy... no to facet w sklepie doradza i mówi 12 cm wysokości... ja mówię ok... no i mam teraz zonk....

WSZYSTKIE PRZEŚCIERADŁA SA NA MAKS 11 CM WYSOKOŚCI......

myślałam, że go zabiję tym bardziej że chciałam lepszy materiał na obszyciu i facet mi w sklepie pokazywał... takie ładne, lamówkami obrobione super...

jak dzisiaj zobaczyłam co mi zamówił... owszem materiał ten sam ale niestety naciągnięty i wygląda jak zwykła szmata...

cóż.... na szczęście kosztował tylko 50 zł... więc chrzanię to... nie mam ochoty się z nim kłócić:confused2: więcej już tam nic nie kupię...

reklama
ja uwielbiam wszystko prasować:-D czekam kiedy Iza zacznie się pięknie do mnie uśmiechac:-D:-D:-D

a mnie szlag trafił dzisiaj... robiłam materacyk na zamówienie bo nie chciałam kokosowego tylko gruby piankowy... no to facet w sklepie doradza i mówi 12 cm wysokości... ja mówię ok... no i mam teraz zonk....

WSZYSTKIE PRZEŚCIERADŁA SA NA MAKS 11 CM WYSOKOŚCI......

myślałam, że go zabiję tym bardziej że chciałam lepszy materiał na obszyciu i facet mi w sklepie pokazywał... takie ładne, lamówkami obrobione super...

jak dzisiaj zobaczyłam co mi zamówił... owszem materiał ten sam ale niestety naciągnięty i wygląda jak zwykła szmata...

cóż.... na szczęście kosztował tylko 50 zł... więc chrzanię to... nie mam ochoty się z nim kłócić:confused2: więcej już tam nic nie kupię...

chrzań Catedra ich wszystkich równo!!!ja dziś chrzanię wszystko!!!!

Do góry