reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Kurteczki są super, ale ja jednak wolę kombinezon (chociaż póki ciepło Ania ma polarkowy dresik z podszewką ;-)) wiem że nerek nie zawieje przy wyciąganiu z fotelika i przekładaniu do wózka itd...

No i się cieszę bo udało mi się kupić używaną matę TinyLove Zoo i w poniedziałek do mnie ruszy :-):-)

reklama
Amelka, gratuluję zakupu. Na pewno się będzie podobała.
A ja się pochwalę, że chłopcy śpią już każdy w swoim łóżeczku :-) W końcu się nie kopią po klejnotach;-):-)

A my zamówiliśmy wczoraj nowy wózek... dostaliśmy kasę z PZU i chcieliśmy kupić już spacerówkę, żeby kasy nie przepuścić na pierdoły. Znalazłam fajną, ale potem mąż w tej samej cenie znalzł wózek wielofunkcyjny z baaardzo podobną spacerówką do tej co mi się spodobała... już nie mogę się doczekac kiedy przyjdzie...

Amelkowa fajne są maty Tiny

Gemelo :-)

A ja wczoraj wygrałam aukcję na allegro na matę Tiny love,mam nadzieję,że Malutkiej będzie się podobać i oczywiście dzięki Dziewczyny za sugestie i opisy mat,bez Waszych rad, cieżko by mi się było zdecydować :tak::tak::tak:

:-) W końcu się nie kopią po klejnotach;-):-)
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Monisia a którą kupiłaś? Ja się zastanawiałam jeszcze nad Arką Noego bo ma fajne zwierzątka i od razu można dziecku jakąś biblijną opowieść snuć ;-)
Ale ZOO ma więcej atrakcji, a Ania dostanie swoją własną Biblię i będzie git ;-):-D:-D:-D:-D:-D

A ja wczoraj wygrałam aukcję na allegro na matę Tiny love,mam nadzieję,że Malutkiej będzie się podobać i oczywiście dzięki Dziewczyny za sugestie i opisy mat,bez Waszych rad, cieżko by mi się było zdecydować :tak::tak::tak:
właśnie a którą matę kupiłaś?

młoda wyrosła już z kombinezoników ale ja chyba wolę kurteczki. Ostatnio P kupił małej w promocji za 28 zł taką bialutką kurteczkę właśnie w tesco:tak: jest znakomita:-)

no ja też wolę kurteczki, zwłaszcza gdy mała jest w foteliku.

a co do kurteczki - super że Ci się podoba, a swoją drogą wysilił się na 28 zł:sorry:
sorki ale musialam skomentować:cool2:
No i się cieszę bo udało mi się kupić używaną matę TinyLove Zoo i w poniedziałek do mnie ruszy :-):-)

nie wiecie czy takie maty można prać? chciałabym kupic używaną na allegro, ale boję się że będzie brudna itd, a nie wiem czy mozna wrzucić do pralki czy raczej do pralni się oddaje:eek:

ja mam w nocy często ataki śmiechu bo młoda śpi ze mna pod kołdrą i czasami zdarza mi się ją przykryć:sorry: i wtedy słyszę tylko takie zduszone uuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i od razu wiem, że jest pod kołdrą:-D:-D:-D oczywiście wyciągamy i śpi dalej na środku wyra a ja przyklejona do ściany bo jakbym ją dotykała czymś innym niż cyckiem to od razu się drze:eek::-D:-D:-D
dobrze że słyszysz uuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaa, moja wydaje jakieś dziwne dzwięki::-)
swoją drogą widzę że nie tylko ja śpie z dziekciem:-)

Monisia z przesyłka wyszło 107zł :tak::tak:

Kasiulec matę pierzesz w pralce, pałąki już ręcznie ;-)

Elis pochwal się co to za wóz:tak::tak:

reklama
Do góry