reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

tak ja mieszkam w Dublinie i pomimo ze ceny mieszkan troche spadly to i tak Dublin jest najdroższy w Irlandii :-(za 2 pokoje z salonem placimy 975euro, a takie mieszkanie rok temu kosztowalo 1300:szok:

reklama
Moja rodzinka mieszka w Naas i Newbridge. Jak dobrze pamiętam to płacą za dom (nie mieszkanie) podobnie do Ciebie wiesienko (zależy od wielkości i standardu) miesięcznie.
W sumie nie wiem czy to dużo czy mało, ale tyle to ja płace raty za kredyt mieszkaniowy w PL (ofkoz w peelenach), a zdaje się w peelenach nie zarabiam tyle co tam w ojro :-) ale... ja tam Irolom zazdraszczam tylko tych wyprzedaży i Penny'sa :-)

dobrodziejstwo Iroli to Penny's właśnie :-)
:-)

Tak:-D my też go uwielbiamy. U nich jest tylko ten problem, że te najmniejsze ubranka to jakieś są niewymiarowe:-), duże takie. Jakąś lewą rozmiarówkę mają:-D:-D:-D.

Cześć dziewczyny, widzę ze pojawił sie watek cen w Irlandii na ciuszki dzieciece, wiec napisze Wam jak to tu wyglada. Penys- bo mowa o tym sklepie jest rzeczywiscie jednym ze sklepow w ktorych ja tez sie zaopatruje w rzeczy dla malej. Przykladowo body 6-7 szt. kosztuje od 5do8 jurkow w zaleznosci czy sa jakies promocje. Ja ostatnio wertowalam najpierw z moja siorka a potem z moja mama wiec jestem na biezaco z cenami. Jak sa przeceny to naprawde za 1 lub 2 mozna kupic super rzeczy- kupilam ostatnio malej bluzeczki po 1:szok:,troche duze sa ale przeciez poleżą i poczekaja. Jesli chodzi o inne sklepy to np next czy zara jak ma wyprzedaze to za 5 czy 10 euro mozna kupic naprawde super rzeczy, dlatego czekam na wyprzedaze po swietach i ruszam na lowy:-D, a moj maz zostanie z mala. Jedna wazna inf. tu ciuszki dla dzieci sa nieopodatkowane i dlatego takie ceny. Wiem jakie sa ceny w PL, bo jak tylko mam mozliwosc kupuje ciuszki na promocjach i wysylam dla chrzesniakow:tak:. Jesli chodzi o zarobki to rzeczywiscie inaczej przeklada sie to niz w PL, ale wierzcie mi jedzenie i mieszkania sa tu bardzo drogie:crazy:

Ja ostatnio Ani kupiłam bluzeczkę za 50 centów:-D:-D:-D, fakt, trochę za duża jeszcze, ale na pewno się przyda.

spróbuje dziś albo jutro porobić fotki i wstawić jak znajde chwile bo ja ta tylko wchodze i wychodze nawet nie czyta wszystkiego- a zdjęcia to dopiero mi czasu zajmą:eek::rofl2: ale dam rade:rofl2::rofl2:

Dziewczyny proszę doradźcie!!!!
Do tej pory nie miałam takiej potrzeby,więc nie kupowałam,ale dzisiejszej nocy Malutka tak się męczyła,że chcę kupić ale nie wiem który wybrać:-:)-:)-(.
Chodzi mi o aspirator do nosa,wiem,że niektóre z Was mają,więc proszę piszcie,czy rzeczywiście są skuteczne,tzn.czy dobrze wyciągają,no i który lepszy,ten Frida,czy może Sopelek:confused::confused::confused::confused:????Będziemy z Niunią wdzięczne za rady :tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry