AbEjA
Mamy styczniowe 2007
najbardziej solidny wydaje się być Graco, ale musiałabyś sprawdzić - wagę, mechanizm składania i wymiary wózka po złozeniu. Podrożujesz z młodą więc wydaje mi się to dość istotne.
Poza tym - sprawdź jak regulowane jest oparcie - płynnie na pasku (jak dla mnie mało funkcjonalne) czy stopniowo; czy oparcie rozkłada się całkowicie na płasko (do spania na spacerach); czy podnóżek dziecka można regulować (tak aby podczas pozycji na płasko nóżki zwisały jak najmniej).
Poza tym - sprawdź jak regulowane jest oparcie - płynnie na pasku (jak dla mnie mało funkcjonalne) czy stopniowo; czy oparcie rozkłada się całkowicie na płasko (do spania na spacerach); czy podnóżek dziecka można regulować (tak aby podczas pozycji na płasko nóżki zwisały jak najmniej).
wyblakły kolory, plastiki, trzeszczał
ogólnie do tragedia
ja bym stawiała na Casualplay ale nie ten model;-)
szczególnie duża budka ale nie doszłam do tego czy rączka jest regulowana
Nie mam pojęcia ile ważą spacerówki, miałam nadzieję, że mniej ...
Jeśli ktoś szuka ciepłych spodni do kurteczki dla dziewczynki to są bardzo fajne z ciepłego materiału podszyte polarkiem w 5-10-15. Super jakość za 29zł. Ja właśnie takich szukałam bo jak nie zakładam kombinezonu to do kurteczki takie ciepłe spodnie są idealne. Jak ja uwielbiam przeceny .