catedra
Fanka BB :)
Catedra ja mam ten graco mogę Ci coś podpowiedzieć.....
Plusy są takie że jest bardzo stabilny i solidny.
Super się nim jeździ zarówno na gładkich powierzchniach jak i po wszystkich możliwych wertepach.
Oparcie składa się w kilku poziomach.
Bardzo lekko i łatwo się go składa jedną ręką rozkłada tak samo.
Maładny wygląd...
Minusy są takie że wózek ten jest dosyć ciężki i po złożeniu jest sporych gabarytów.
Oparcie dostosowuje się do dziecka takim metalowym uchwytem który jest z tyłu wózka i często bardzo się zacina i trzeba z tym walczyć....
Kochana on po złożeniu ma mniejsze gabaryty niż sam stelaż marity
ja po prostu jak się pakuję do Wawy to pakuję walizkę, stelaż, gondolę a mała musi być na moich rękach
bo jesteśmy zapakowane po sufit
mogłabyś mi kochana wstawić foto złożonego wózka razem z Tobą najlepiej abym wizualnie zobaczyła jego wielkość? byłabym wdzięczna...Iza jak dla mnie Marita nie jest ciężka
sama ja taszczę po wszystkich schodach z metra do metra i autobusy w Wawce... dlatego każda spacerówka lżejsza jest dla mnie ok
Pszczółko ja przede wszystkim uważam, że dwie rączki zamiast jednej i wózka są niewygodne. Przejdź się sama do sklepu i spróbuj go poprowadzić jedną ręką
Ja przede wszystkim szukam spacerówki trochę lżejszej, na pewno nie parasolki (bo zamierzam na dniach Zośkę przenieść w spacerówkę bo w gondoli leży 5 minut i jest ryk bo nic nie widzi), poza tym ma się jakoś w miarę fajnie składać aby mi całego samochodu nie zajmowała, ma mieć średnie kółka najlepiej gumowe lub piankowe (tak jak casualplay i graco) plastiki odpadają z wiadomych powodów...te tańsze wózki baby design na żywo wyglądają dość tandetnie i chwiejnie, natomiast cena za loolę jest hehehehhe przerażąca jak za parę rurek

ja myślę jeszcze nad takim wózkiem:
Nurse RUN NEON + GONDOLA DUPLO TOTALNA WYPRZEDAZ (863391540) - Aukcje internetowe Allegro
CHIPOLINO 2009 WOZEK WIELOFUNKCYJNY LUMINA 2w1 (848485952) - Aukcje internetowe Allegro
CHIPOLINO WOZEK SPACEROWY RAPIDO+TORBA+OKRYCIE+FOL (848491482) - Aukcje internetowe Allegro
Chipolino Wózek Wielofunkcyjny POOKY+Fotelik !!! (868294357) - Aukcje internetowe Allegro
(ad chipolino: nie prowadzą sprzedaży w żadnym miejscu w PL bynajmniej ja ich nigdy nie widziałam więc na żywo może być lipny- piszę do gościa o zdjęcia real)

Niezniszczalna! Podziwiam. Szacun.