reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Niestety, ja totalnie Ci nie pomogę../
natomiast chętnie zadam pytanie, takie.. mocno laickie: po co dzieciom chodziki?
czy to raczej sprzęt dla rodziców?
czy chodzi o to, że tam się wsadza malucha i on się szczęśliwy wreszcie czymś sam zajmuje... ? czy jak to działa.... ? ... totalnie się na tym nie znam, bo nigdy nie widziałam dziecka w chodziku.. a intryguje mnie to

Źle mnie zrozumiałaś. Chodziło mi o sprzęt takiego rodzaju:
SMOBY 412005 WIELOFUNKCYJNY JEŹDZIK DeLuXe +BONUS (1160972277) - Aukcje internetowe Allegro

reklama

:zawstydzona/y: sierota boża...
jeździk.. tak - to nawet wiem po co jest dzieciom ;-)
taki co pokazałaś na allegro ma tę zaletę, że Ty możesz go pchać - bo jak są takie, tylko same samochodziki, to trzeba liczyć, żę dziecko będzie jeździć samo - pewnie dla troszkę starszych..
ten wygląda fajnie, ale niestety nadal nie pomogę, bo nie mam wielkiego doświadczenia

Ja w sprawie jeździka również nie pomogę. Na razie nie szukam, jeśli będę kupować, to pewnie taki najzwyklejszy..

Słyszałyście o (może któraś ma?) nosidełkach biodrowych?

dentico świetny jest. Przeglądałam wiele na allegro, ale na taki nie trafiłam. Dziadki już powiedzieli, że się dorzucą więc i cena nie jest tak strasznie przerażająca :happy:

Coruja chodzi Ci o taki pas zapinany na biodrze z wystającym z boku siedziskiem dla dziecka? Ostatnio przymierzałam - super jest :tak:
W podróży, czy na krótkie zakupy z samochodu i z powrotem :tak:

Właśnie coś takiego ;-) Widziałam tylko na zdjęciach i byłam ciekawa jak się sprawdza.. A tam można dziecko jakoś przypiąć, czy trzymać trzeba?

reklama
Dziewczyny kiedyś pisałyście o poszukiwaniu kasku dla dzieci do fotelika rowerowego. Znalazłam na allegro, może komuś się link przyda

Kask 0-2 lata LAZER do fotelików rowerowych (1177597286) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Straaaasznie drogi.

Można kupić dobry jakościowo za 19zł, za 50zł to już mega wypas a za 70zł markowy GIANTa lub AUTHORa.

Są ogólnie w dwóch rozmiarach 48-52 i 52-56. Na początek ten pierwszy powinien być ok.

Np. taki - KASK NA ROLKI,ROWER ATEST FLOWER 48-52cm r.S (1178046066) - Aukcje internetowe Allegro
Lub taki - kask ROWEROWY dla dzieci XS 48 - 52 cm NIEMIECKI (1182561571) - Aukcje internetowe Allegro

Pozdrawiam,
KR

Do góry