reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

Misia---------a mi się spodobały te porteczki z kokardką dla Ady i taka szara bluzeczka dla Jasiulka:-D chyba im kupię:-D;-)

reklama
Wczoraj pisałam Wam, że swego czasu kupowałam ciuszki dla Gośki w USA. Ceny były ok, dolar stał jeszcze nisko - więc w ogóle się opłacało. Wczoraj zaniemówiliśmy, bo ... te same ciuchy używane miały nawet dwa razy wyższą wartość na ebey nz kiedyś nowe. Jak wtedy kupowałam, A. się śmiał, że inwestuję w tekstylia. Wczoraj stwierdził, że możemy jeszcze na nich rzeczywiście zarobić, sprzedając je do USA. Widoczenie tam pewne kultowe kolekcje zyskują z czasem na wartości im bardziej stają się niedostępne. Pewnie u nas tż tak kiedyś będzie :-) Proponuje więc traktować zakupy ubranek jako inwestycję :-)
Swoją drogą znalazłam na allegro aukcję ze sweterkami, które należały do takiej kultowej kolekcji w Polsce:
H&M-SWETEREK Z WIEWIÓRKĄ 98/104 A250 promocja (3080548909) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ale tylko takie duże.

a ja kupiłam oststnio właśnie za 39,90 ten komplecik z różowym i 2 czapeczki:-D u mnie w H7M sa wszystkie te ubranka:-)

reklama
Lopop - mam sporo. Praktycznie wyprawkę zrobiłam w tym rozmiarze. Moja Gosia do 3 ms mieściła się w rozm. 56. Wszystkie moje koleżanki w podobnym wieku do mojego rodziły wcześniej. Dlatego chcę mieć juz wszystko gotowe po Świętach.

Do góry