• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

reklama
mnie też powaliły , ostanio tylko siedzę na allegro i poluję na okazję, już nie mogę się doczekać kiedy te ciuszki mała ponosi :-)
jak małej urośnie piśiolek ;-) to wystawie je na naszej giełdzie .
są przepiękne:):)
myślisz że aż by taka pomyłka była

własciwie będzie fajnie bo można małą ubierać w leginsy- widzisz podsunęłaś mi pomyśł

Lopop - jak wrócę z macierzyńskiego uderzę do lumpka w Chojnicach. Jakie ja tam kiecki misiom córeczki kupiłam :-) Teraz misie się rozebrały i złożyły ubranka w darze Lideczce. Bardzo Ci zazdroszczę tego lumpiku. A ja zdana tylko na internet jestem. :-( Szkoda, bo mam talent do wyszukiwania skarbów w lumpikach.
Próbuję odszukać telefon do mojej pani od amerykańskich zakupów. Jak znajdę, to Wam udostępnię.
Córkę ubierałam w gapie - wtedy były fajne kolekcje (np. himalya i taka sztruksowa w listki). Teraz rzeczywiście gap mnie nie powala. Ale do dziś córka jeansy lubi tylko z gapa, bo się nie odkształcają, nie zjeżdżają z pupy, nie rozwlekają i ładnie leżą.

widzisz Misia a ja mieszkam w Chojnicach i właściwie tam jeszcze nie byłam w tym lumpiku
:sorry2: tak włsąciwie to ja nie umiem kupować w lumpeksach bo nie lubie grzebać w ciuchach
moje dwie siostry zawsze coś tam ewentualnie dla mnie wypatrzą
moja bliźniaczka mówi że nauczę się przy maleństwie
chociaż planuje sie "nauczyć" wyszukiwać planuję od maja/czerwca wyszukiwać ciuszki

Misia z niecierpliwością czekam na kontakt na ciuszki :-)

ja też lubię lumpki bo można naprawdę fajowe i często nowe rzeczy znaleśc dla maluszków , niestety w moim lumpku jakieś braki :-(:-(

Kana słodkie te ciuszki;)
Mamusie synusiów ujawniajcie się, co tam zakupiłyście, może coś od was odpaczę sobie, bo zaczynam pomału zazdrościć tych różowych cudeniek:-D

Przymierzam się do zakupu łóżeczka z materacem. Najwięcej materaców to pianka-gryka-kokos. Czy to dobry wybór dla maluszka? Podzielcie się proszę doświadczeniami.

Ostatnia edycja:
reklama
A co i ja się pochwale:
DSC_4127.jpg
DSC_4129.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry