• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

reklama
Kana jak będzie syn to pewnie jakaś córeczkowa mama tutaj chętnie odkupi te cudeńka ;D

Pyska o tym samym pomyslalam:) HAHAHAH

Misia no to niezle:0 pannica ma juz swoje upodobania.....:)

Pinio
moja Mari jak jej sie cos nie podoba to patrzy takim "jej" wzrokiem i mowi " oj to jest chyba za male" hahahhaha plaszczyk rozowy, naprawde sliczny wisi jeszcze od dzis z metkami w szafie....JUZ za maly zreszta:p

Darenka prześliczne ciuszki,a spiworek uroczy:)

Pinio
moja Mari jak jej sie cos nie podoba to patrzy takim "jej" wzrokiem i mowi " oj to jest chyba za male" hahahhaha plaszczyk rozowy, naprawde sliczny wisi jeszcze od dzis z metkami w szafie....JUZ za maly zreszta:p

kana ----- a mojej siostry syn (ma prawie 4 latka) jak czegoś nie chce ubrać to mówi: wiesz co?oddajmy to Jasiowi (mojemu Jasiowi) hihihihih:-D

haha ale uśmiałam się z Waszych pociech
Misia już glany:cool2: oj te dzieci stanowczo za szybko rosną
pinio super ten Twój siostrzeniec
mój z kolei jak wyrasta z rzeczy to wszystko by zostawił dla mojego siostrzeńca łacznie z zabawkami:-)

Misia, hahaha, ja też byłam TĄ zbuntowaną dziewczyną w glanach :) a teraz biegam w spódniczkach i w szpilkach :)) nie wszystko stracone ;)

potrzebuję motywacyjnego kopa, żeby się wziąć za wyprawkę... no nie mogę się zebrać w sobie!

Misia, hahaha, ja też byłam TĄ zbuntowaną dziewczyną w glanach :) a teraz biegam w spódniczkach i w szpilkach :)) nie wszystko stracone ;)

potrzebuję motywacyjnego kopa, żeby się wziąć za wyprawkę... no nie mogę się zebrać w sobie!
:-D no i ja jeszcze nic nie mam oprócz znalezionego rampersa

aż dziw bierze bo zawsze byłam bardzo zorganizowaną mamusią:cool2:

lopop od czegoś trzeba zacząć, masz już jeden ciuszek ;-)

Dziewczyny wczoraj byłam w Ikea i dokupiłam do mojego wyprawkowego bałaganu: ręcznik, kocyk i dwa lniane prześcieradła (o dziwo w normalnym 120x60 rozmiarze;-)). No i cenowo wyszło taniej niż w sklepie dla bobasów.... :baffled:

koc.JPGZobacz załącznik 542212Zobacz załącznik 542213

no bo w tych sklepach dla bobasów maja drożyznę
śliczne
anka szalejesz :):) na zakupach- masz leżeć a nie pół pensji wydawać:-D:-D:-D
to żarcik był- kupuj , kupuj
lista z wyprawką już odchaczona???? co Ci jeszcze brakuje??...:baffled: bo mi bardzo dużo

Lopop nie pół pensji, ale całą już prawie wydałam :-D Dobrze, że w pt następna ;-)
Nie mam jeszcze wózka, fotelika, łóżeczka, butelek, akcesoriów higienicznych i rzeczy dla siebie do szpitala :-D Poza tym moj lekarz zapowiedział mi leżenie plackiem od 30 tc więc teraz muszę wszystko kompletować....

No i nie wiem, czy zacząć kupować ubranka na 74 cm, czy jeszcze się wstrzymać.... Jak szybko dziecko rośnie? Ile będzie miało cm po 2-3 miesiącach :-D:szok:??

reklama
kupuj ja też 2-3 rzeczy kupię na 74- dres i 2 bodziaki
rozmiar 68 to tak na 3 miesiące i nawet ponad- wiesz zależy od tego jaka była waga wyjściowa
zastanawiam się nad butelkami na necie są nawet AVENT po 55 zł 4 szt. tylko te smoczki są teraz inneja kiedyś używałam butelki NUK no i tam oznaczenie było inne
więc bardzo prosiłabym o pomoc
Zestaw startowy Avent butelki 125ml-260ml +smoczki (3030232608) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry