• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

bephanten bo ten był najlepszy do sutków:-D:-D a wykupiłam pół apteki innych i u mnie tylko ten się sprawdził:-Dale musisz w aptece powiedzieć, że chcesz do sutków bo jest maść i krem i tylko jeden z nich jest do cycków:tak::tak::tak:

reklama
hmm :-D ale od was można sie dowiedzieć wiele ciekawych rzeczy
nawet nie wiedziałam że jest taki bepanten:-)
anka ja nie stosowałam ale moja koleżanka tak i była zadowolona- bardziej jak mała spała bez pampersa

ja znowu cosik kupiłam i sie tym chwalę ;-) sukienusia na chrzciny :-), ja na 56 juz mam komplet , teraz 62
a bepatnten jest rewelacyjny , warto smarować sutki już wcześniej

3019422051.jpg3036052124.jpg3036485184.jpg

Wow - siwiutka - piękne! Ja chcę zadzwonić do parafii, na kiedy mam planować chrzciny, bo nasza chrzestna jest w zakonie we Francji i musi "urlop" zaplanować. Trochę ryzyko z tymi ciuchami na chrzciny latem, bo trudno pogodę w Polsce przewidzieć.

my planujemy chrzciny na 25-08 , mam nadzieje że będzie ciepło ...jak nie to dokupię jakiś polarkowy kombinezonik lub dresik ale myślę że nie będzie potrzeby

Lopop, no to ja mam tylko jedną sukienusię rozm 68-74 hahaha, kupiłam ją jak mi się te cholerne krwawienia zaczęły, żeby odwrócić zły los i chyba podziałało. Poza tym mam kilka bodziaków pod córeczce koleżanki (ładne, bardzo! muszę zrobić zdjęcia) i rzeczy po Kubie.. hmm trochę mało kobieco, ale jeszcze mam czas na zakupy, może wiosna mnie zmobilizuje :)

Anka, te ceratki pod prześcierdło na materacyk kup sobie 2 szt., w razie czego (ulewanie, przesikanie, rzyg, cokolwiek mokrego), lepiej wyprać prześcieradło i ochraniacz niż się biedzić z zabrudzonym materacem. Kosztują przecież grosze :)

Siwiutka, super kiecuszka, bardzo w moim stylu hahaha.

na poranione brodawki fajna jest maść Purelan, to czysta lanolina, nie trzeba zmywać przed karmieniem :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry