reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

reklama
No widzisz Pyska, jaki interes zrobiłam? Mogę sobie jeszcze trzy kupić za zaoszczędzone 300 zł :-)
Lopop - niestety raczej tak. Mogę sobie po domu pochodzić, jak się cieplej zrobi, to wyjść do ogródka. Żadnych zakupów itp. Jak wczoraj coś do obiadu zrobiłam, to zaraz brzuch mnie bolał. Coś z szafy sięgałam i też musiałam to odleżeć.

ja dzisiaj chodze nerwowa i brzuch czuję okropnie mi sie "stawia" i pobolewa
no z tym sięganiem z szafy to lepiej uważaj mi lekarz powiedział wszystko do wysokości ramion a wszystko to co wyżej jest zabronione dla mnie no więc się tego trzymam

Dziewczyny czy was czasami też tak kuje w podbrzuszu to takie kucie ktwa kilka sekund i zdarza się 2-3 dziennie a czasami wcale.Bo ja się tym stresuje i przez to boje sie zrobić dla maluszaa wieksze zakupy.
Chciałąbym żeby to był już 32 tydzień.

mnie tez coraz częściej kłuje..czasami tak ,mocno ze wyprostować sie nie mogę,,cały tydzień mocno bolał mnie brzuch, masakra, juz miałam dość, dzis lepiej,,,,w czwartek byłam u ginek. mówi ze wszystko OK...meczą mnie te bóle brzucha:crazy:miałam byc pełna energii, zycia i radosci :eek:

mnie tez coraz częściej kłuje..czasami tak ,mocno ze wyprostować sie nie mogę,,cały tydzień mocno bolał mnie brzuch, masakra, juz miałam dość, dzis lepiej,,,,w czwartek byłam u ginek. mówi ze wszystko OK...meczą mnie te bóle brzucha:crazy:miałam byc pełna energii, zycia i radosci :eek:

W ciąży to mało realne :(

Pyska- nie dobijaj mnie....ja zawsze wyobrażałam sobie, ze jak będę w ciąży, to będzie to piękny czas,będę fajnie się ubierała, spacerowała, chodziła na gimnastykę, spacerowała,kupowała ubranka i sprzety, wszyscy będą sie mną opiekowali, tatus będzie skakał wokół mnie,,,a tu,,,proza życia,,,:crazy:

Pyska- nie dobijaj mnie....ja zawsze wyobrażałam sobie, ze jak będę w ciąży, to będzie to piękny czas,będę fajnie się ubierała, spacerowała, chodziła na gimnastykę, spacerowała,kupowała ubranka i sprzety, wszyscy będą sie mną opiekowali, tatus będzie skakał wokół mnie,,,a tu,,,proza życia,,,:crazy:

Taka ciąża to chyba tylko w filmach! niestety :(

reklama
ja dziś poczyniłam pierwsze zakupy dla mojej Królewny :)
w lumpie ;]] w szoku jestem:szok: chyba naprawde zaczne łazić:-)

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 49
  • 2.jpg
    2.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 44
  • 3.jpg
    3.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 41
  • 4.jpg
    4.jpg