reklama
zaskoczył mnie bardzoLopop - jakie to miłe ze strony Twojego męża!!!
Ale fajna niespodzianka. :-)
zawsze szedł na łatwiznę i ja miałam wybierać a teraz

jeszcze ta kolorystyka mi się podoba szczególnie ten fiolet zestaw rozmiar 62 WYPRAWKA (3102411358) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
wasze małe będą w różach moje we fioletach

Dziewczyny, pisałam, że i nasi panowie wcześniej czy później złapią "bakcyla" :-)
Ja z różem jestem na bakier - ale to prawda - naprawdę zdecydowana większość ubranek dla dziewczynek jest różowa lub ma różowe wstawki, i inne dodatki. Ciężko jest kupić coś w innym kolorze - ale staram się :-)
Póki co idzie mi nieźle - mam nadzieję, że jak będzie większa nie będzie terroru różowego w domu.
Ja z różem jestem na bakier - ale to prawda - naprawdę zdecydowana większość ubranek dla dziewczynek jest różowa lub ma różowe wstawki, i inne dodatki. Ciężko jest kupić coś w innym kolorze - ale staram się :-)
Póki co idzie mi nieźle - mam nadzieję, że jak będzie większa nie będzie terroru różowego w domu.
Dziewczyny, pisałam, że i nasi panowie wcześniej czy później złapią "bakcyla" :-)
Dokładnie mam to samo :-) Szukam nie różowego ( i tak pewnie dostanie mnóstwo różowych rzeczy więc przynajmniej ja postawie na neutralne kolory)...oby różowy nie był ulubionym kolorem Mai

anka-skakanka
Fanka BB :)
fajne te ciuszki ;-)
a powiem Wam BABY, że macie tupet
jak możecie narzekać na różowy?!?!?!?!? Niejedna landrynka by Wam chętnie oczka podkolorowała 

a powiem Wam BABY, że macie tupet

bejbiszon
fajne te ciuszki ;-)
a powiem Wam BABY, że macie tupetjak możecie narzekać na różowy?!?!?!?!? Niejedna landrynka by Wam chętnie oczka podkolorowała
![]()

Anka!!! gumą bym się właśnie udławiła

Co do różowego to niestety dziewczynki lubią
bardzo
i ja kupiłam coś różowego:
Kurteczka Ladybird (3085198192) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
H&M bluzka r.68*3-6m+GRATIS ocieplane spodnie (3076816350) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
NEXT welurowe ogrodniczki+bluzka CHEROKEE r.62 (3061950077) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
BABY BOUTIQUE sukienka r.62/68 GRATIS rajstopki (3061933456) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
GAP ocieplane spodnie+TU bluzka r.68*3-6m KWIATKI (3061757666) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Niektóre rzeczy za śmieszne kwoty

i ja kupiłam coś różowego:
Kurteczka Ladybird (3085198192) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
H&M bluzka r.68*3-6m+GRATIS ocieplane spodnie (3076816350) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
NEXT welurowe ogrodniczki+bluzka CHEROKEE r.62 (3061950077) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
BABY BOUTIQUE sukienka r.62/68 GRATIS rajstopki (3061933456) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
GAP ocieplane spodnie+TU bluzka r.68*3-6m KWIATKI (3061757666) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Niektóre rzeczy za śmieszne kwoty
mi chodzi o wściekły róż

taka neonówka co oczy razi a przecież w takich też jest sporo na aukcji
wiecie moja chrześniaczka od małego uwielbia zielony kolor więc większość ciuszków miała w kolorze zielonym teraz pannica jest w gimnazjum i kocha niebieski
Agne ciuchy fajne a ten róż taki delikatny

wiecie moja chrześniaczka od małego uwielbia zielony kolor więc większość ciuszków miała w kolorze zielonym teraz pannica jest w gimnazjum i kocha niebieski
Agne ciuchy fajne a ten róż taki delikatny
reklama
anka-skakanka
Marząc o dziewczynce zachwycałam się różnego rodzaju opaskami, czapeczkami. Może którejś z Was się spodoba ;-)
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.