Misia1974
Fanka BB :)
Bejbiszon - nie chce Cię martwić, ale znam dwie dziewczynki, które tylko w różowym chciały chodzić. Moja za to niegdy nie lubiła różowego - zawsze wybierała wszystko niebieskie, a teraz czarne. Ma tylko martensy różowo - czerwone, które ubóstwia, ale one bardziej w malinę wchodzą. Na szczęście, bo ja różu nazbyt tez nie lubię. Lidka ma kilka różowych ubrań kupionych, ale wybieramy raczej takie albo pastelowe albo pstrokate ubranka. My mamy fioła na punkcie ładnych rzeczy - łącznie z tatusiem, który często i mnie i starszą siostrę Lidki obkupuje. Ale on preferuje styl Desigual. Lidce juz tez takie zwariowane body kupił.
Chyba Wam pisałam, że kiedyś w Berlinie zwrócił uwagę, że wszystkie różowe dziewczynki mówiły po polsku - niemieckie były nieróżowe :-) Zwrócił na to uwagę, bo jego chrześniaczka tylko na różowo chciała się ubierać. A. po tamtejszym wyjeździe przeżywał bardzo, że tam dzieci tak ślicznie chodzą poubierane. Teraz będzie mógł realizować swoją pasję :-)
Chyba Wam pisałam, że kiedyś w Berlinie zwrócił uwagę, że wszystkie różowe dziewczynki mówiły po polsku - niemieckie były nieróżowe :-) Zwrócił na to uwagę, bo jego chrześniaczka tylko na różowo chciała się ubierać. A. po tamtejszym wyjeździe przeżywał bardzo, że tam dzieci tak ślicznie chodzą poubierane. Teraz będzie mógł realizować swoją pasję :-)