Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kochane powiedzcie mi, kiedy przygotowujecie pokoik juz tak na "tip top", lacznie z zawieszeniem dekoracji, karuzeli, zascieleniem lozeczka etc?
Na 1-2 tyg przed terminem skręcę łóżeczko. Pościel i reszta to zadanie męża i dzieci. Beda miec frajde i poczują ze Lilka zaraz będzie. Nie chcę też by się kurzyłoKochane powiedzcie mi, kiedy przygotowujecie pokoik juz tak na "tip top", lacznie z zawieszeniem dekoracji, karuzeli, zascieleniem lozeczka etc?
Jaki ręcznik kupiłyście? Taki żeby długo był miękki?
![]()
A jak z miękkością?Ja kupiłam ręczniki z matherhood - maja śliczne kolory [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A jak z miękkością?
![]()
Ja jestem ciekawa tych z Ikei, w weekend wybieram sie po pare rzeczy i je pomacam.Jaki ręcznik kupiłyście? Taki żeby długo był miękki?
![]()
Ja kupiłam w ikei, w porównaniu z tymi np na allegro to wydają się być lepsze jakościowo. U mnie plus, bo po praniu trafiają do suszarki, która dodatkowo je zmiękczaJaki ręcznik kupiłyście? Taki żeby długo był miękki?
![]()