ana ana
Fanka BB :)
Mam taki brązowyZastanawiam sie nad zakupem bujaczka tiny love. Macie jakieś opinie?![]()
Edit: Wlasnie widzę, ze juz o tym pisalyscie [emoji16] czyli cos musi w nim byc [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mam taki brązowyZastanawiam sie nad zakupem bujaczka tiny love. Macie jakieś opinie?![]()
Edit: Wlasnie widzę, ze juz o tym pisalyscie [emoji16] czyli cos musi w nim byc [emoji6]
Właśnie ten dziś odbieram tylko niebieski [emoji3] potrzebuję przenośnego łóżeczka żeby mieć jak młodego w salonie położyć. Miejsca na kosz Mojżesza albo kołyskę nie mam.Zastanawiam sie nad zakupem bujaczka tiny love. Macie jakieś opinie?![]()

Ja dzis dostalam liste wydatkow dla jednej corki z przedszkola, 270 zl! Do tego oplacilam pezedszkole 299 zl. A jeszcze zaraz jade po dziewczyny i odbiore liste wydatkow u mlodszej, pewnie tez z 200 zl bedzie..Fajny ten leżanio.
Moje dzieci miały bright stars ale Zu go rozwaliła. Teraz mamy Fisher price
Wrzesień zdecydowanie nie będzie miesiącem wyprawkowym. Oglądam zapisuje ale kupie dopiero w październiku. Pińcet poszło na przedszkole a jeszcze wesele po drodze urodziny syna.. siostra rodzi na dniach i prezent trzeba. . Jutro koleżanki trzydziecha.. Matkoo niech już będzie październik.
![]()