Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ej no wszytskie macie te lezaczaki?tez bede taki miec :![]()
no ten jest naprawde fajny i sie czaje na niego, jestem zdecydowanaej no wszytskie macie te lezaczaki?(( a ja nie mam
planowalam taki najprostszy grawitacyjny..
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Ja nie mam. Mnie szkoda kasy na to cudo. Mam po dzieciach jakiś tam i wystarczyej no wszytskie macie te lezaczaki?(( a ja nie mam
planowalam taki najprostszy grawitacyjny..
Ja przy starszym w ogóle leżaczka nie miałam i uważam to za całkowicie zbędny wydatek. Wolę huśtawkęJa nie mam. Mnie szkoda kasy na to cudo. Mam po dzieciach jakiś tam i wystarczy
![]()

hustawki wcale nie planowalam. teraz mam malo miejsca a jak sie przeprowadze to Zosia juz wlasnie zacznie raczkowac to raczej nie bedzie chciala siedziec w hustawce?Ja przy starszym w ogóle leżaczka nie miałam i uważam to za całkowicie zbędny wydatek. Wolę huśtawkę![]()
Grama tak to pewnie zdrowy rozsądekhustawki wcale nie planowalam. teraz mam malo miejsca a jak sie przeprowadze to Zosia juz wlasnie zacznie raczkowac to raczej nie bedzie chciala siedziec w hustawce?
eh zawsze myslalam ze jak sie zdecyduje pozno na dziecko to chociaz bedzie wszystki mialo...a tu male mieszkanie mnie blokuje i jakas niewytlumaczalna potrzeba wewnetrzna nie wyrzucania kasy na glupoty (lecz nie koniecznosc oszczedzania)... moze to zdrowy rozsadek?))