Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oglądałam łóżeczka tej firmy przy pierwszym dziecku, bardzo fajnie wykonane, ładnie się prezentuje, może i bujanie spasuje maluszkowi ale to kwestia indywidualna.Co sądzicie o tym łóżeczku? Jest pełnowymiarowe(60x120) z funkcją kołyski i ma szufladę na której mi zależało. Myślicie, że ta kołyska się sprawdzi? Widziałam filmik i szybko się blokuje. Na cenę nie patrzcie, bo znalazłam taniej.
Link do: Łóżeczko kołyska Klupś Luna szuflada opuszczany bok 120x60 ecru orzech
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Oglądałam łóżeczka tej firmy przy pierwszym dziecku, bardzo fajnie wykonane, ładnie się prezentuje, może i bujanie spasuje maluszkowi ale to kwestia indywidualna.
Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka
No właśnie w razie , gdyby nie spasowało jest blokowane i zostaje zwykłym łozeczkiem[emoji4]Oglądałam łóżeczka tej firmy przy pierwszym dziecku, bardzo fajnie wykonane, ładnie się prezentuje, może i bujanie spasuje maluszkowi ale to kwestia indywidualna.
Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka
Upolowałaś? Z materacem mogłabyś poczekać, bo zniżka była chyba tylko na ubranka i buciki
Fajne łóżeczko. Niestety nie znam nikogo kto by takie miał. Ja mam po starszym z Klupsia, ale zwykłe.Co sądzicie o tym łóżeczku? Jest pełnowymiarowe(60x120) z funkcją kołyski i ma szufladę na której mi zależało. Myślicie, że ta kołyska się sprawdzi? Widziałam filmik i szybko się blokuje. Na cenę nie patrzcie, bo znalazłam taniej.
bardzo fajne, tez patrzyłam za czymś takim. Mi zależy tez aby boki były pełne a nie szczebelkowe.Co sądzicie o tym łóżeczku? Jest pełnowymiarowe(60x120) z funkcją kołyski i ma szufladę na której mi zależało. Myślicie, że ta kołyska się sprawdzi? Widziałam filmik i szybko się blokuje. Na cenę nie patrzcie, bo znalazłam taniej.
A ja nic nie mam a za 6 tyg rozwiązanie. Zaczynam się bać.Zobacz załącznik 775549 Zobacz załącznik 775550 Zobacz załącznik 775550 moja wyprawka prawie skończona