Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
U mnie do pokoju by tez nie weszlo wszystko na styk mamy poki co bo nie chce wywalac teraz lozka malzenskiego (brak kasy zeby kupic w to miejsce teraz kanape to raz a dwa stwierdzilam, ze bedzie mi na tym wygodniej z malutka na poczatku jakbysmy chcialy sie zdrzemnac w ciagu dnia razem)ja to traktuje jak komode, jest w pokoju![]()
wrzucałam zdjęcie na wątek pokoikówKleo a pokażesz jak wygląda?
Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
Krasnal ale czadowe! skąd??
mam biala komode. poza kolyska malenkim regalikiem to jedyne meble Zosi do przeprowadzki. ale ona tez mala bedzie to powinno mi sie wszystko zmiescic.Dziewczyny co myślicie o takim przewijaku z wanienka? Jest tez miejsce na trzymanie kosmetykow itp.
Link do: CEBA LAURA PRZEWIJAK WANIENKA KOMODA DREWNIANA 3W1
Ja biore wypasione ale generalnie 80% wszystkich ciuszkow mam nowych bo wszyscy na okolo maja chlopcow a ja wyskoczylam z dziewczynka jak filip z konopiiDo szpitala dla malucha planujecie brać "reprezentacyjne" ciuszki czy np używki? Z pierwszą córką miałam trochę wyrzuty sumienia że wszystkie dzieciaczki obok jakieś odstrzelone w najładniejszych śpiochach a moja to jak ubogi krewny w czasem spranej używce ale chyba tak bezpieczniej i zdrowiej![]()