cytrusowa85
Fanka BB :)
A oto prezenty Leośka od cioteczek z dzisiejszej imprezy niespodzianki)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bardzo udane prezenty
&&& taka niedpodzianka
dragon kupuje dzieciakom bardzo lekkie adidaski. Powydawalaam a mialam I roz 20 I 22.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A oto prezenty Leośka od cioteczek z dzisiejszej imprezy niespodzianki)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Moje dzieciaki w przedszkolu maja ceramike, fajna sprawa są mega zadowolone wiec gwarantuje ze dzieciakom sie spodoba [emoji4] tylko zdrowiej szybko!
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez się boje latać panicznie. Zawsze płacze jak samolot się wzbija... ale chęć zwiedzania świata jest silniejsza... no ale zawsze lecę z moim prawie mężem i nigdy w życiu nie wsiadłabym sama ani jego samego nie puszcze. Najwyżej spadniemy razem. A do Tajlandii lecielismy rejsowym z "all Inclusive" na pokładzie jesli chodzi o alkohol i dużymi wygodami wiec zajęłam się filmem, grami oraz whisky z colaNo ja gdybym tylko lubiła albo chociaż nie bała się panicznie latać samolotem to chętnie bym tam pojechała!!
Ale na wakacje to autem tylko, a do samolotu wsiadam tylko jak musze na jakis mecz, kadre, turniej, mistrzostwa doleciec :/ czasami to na prawdę bardzo ciezkie przezycia jak 10-12 godzin w samolocie... oj naćpana tabletkami wtedy jestem[emoji57][emoji57]
![]()
Ja tez się boje latać panicznie. Zawsze płacze jak samolot się wzbija... ale chęć zwiedzania świata jest silniejsza... no ale zawsze lecę z moim prawie mężem i nigdy w życiu nie wsiadłabym sama ani jego samego nie puszcze. Najwyżej spadniemy razem. A do Tajlandii lecielismy rejsowym z "all Inclusive" na pokładzie jesli chodzi o alkohol i dużymi wygodami wiec zajęłam się filmem, grami oraz whisky z cola![]()
![]()
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Cos w tym stylu, tylko np to na necie kosztuje 400 zl, a to troche za duzo jak dla mniemoze macie cos sprawdzonego?