dadzi
Moderatorka
Link do: Emmaljunga Wózki dziecięce NXT90
chociaż ten nowy model całkiem spoko
koszt 4.700 
ja miałam taki
chociaż ten nowy model całkiem spoko
ja miałam taki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O tak, jesli przy wozku nie bedziebdobrej torby to z pewnoscia cos dokupie osobno. Bez pojemnej torby ani rusz, a przy dwojce to tym bardziej. U mnie w tk maxx czasami fajne widuje, duze, pojemne i nie wygladajace jak typowa torba z pieluchami ( takich nie lubie) tak z 200 zl kosztuja. Ale nawet na miasto z taka nie wstyd wyjsc bo sa fajne skorzane i czesto wygladaja jak normalne torbyA co mogę szczerze polecić to warto zainwestować w torbę do wózka. Ja mam od ponad roku torbę ze Skip Hopa, tania nie była ale wszystko się tam mieści. Ilość kieszonek , wykonanie super.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Zmienię temat wózka na chusteczki nawilżające :-)
Podobno zawierają dużo chemii, w tym parabeny. Dlatego zamiast chusteczek warto zrobić myjki z pieluszki flanelowej i używać ich wielokrotnie oczywiście po wypraniu. Koszt zakupu takich myjek jest dużo tańszy, można je dodatkowo obszyć po bokach.
Teraz zagłębiam się w temacie pieluszki wielorazowej, choć ze starszym synem próbowałam i nie zdało egzaminu :-(
Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak dla mnie mozesz "zasmiecac" chetnie sie dowiem jak to wszystko wygladalo twoimi oczami, jakie byly plusy, jakie minusy, jakie koszty ponioslas i tak dalej [emoji3]Ja nie używałam i nie używam chusteczek mokrych.
Tylko poza domem.
W domu zawsze daję tyłek dziecka pod kran i myję.
Pieluchy wielorazowe kocham, ale już o tym pisałam, więc nie będę zaśmiecać tematu. [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A to nie jest jool z na zdjeciu?o matko, cena nie zła
ale przebije.
stokke 5 tysi
![]()
Ogladalam stokke.Spacerowka ma tak male siedzisko ze szoka mi właśnie te stokki się nie podobają.
tak, ja też nie rozumiem fenomenu emaljungi10 lat temu jak mieli znajomi to ten wóżek wydawał mi się boski...jak po 5 latach urodziła się Tysia to odkupiliśmy i zmieniłam zdanie. A kosztuje kupę forsy.