beatka10123
Fanka BB :)
Dla dziewczynki NADIA. Dla chlopca MACIUS. W domu mam juz synusia Dawidka.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nikus super imię chyba posunelas mi pomysł dla mojego dzieciątka jeśli rzeczywisci okaże się chłopcem, bo nie mogłam wpaść na nic sensownego a to imię odrazu do mnie trafiło[emoji5]U nas na ten moment Julia a jeśli będzie chłopiec to Antoś lub Nikodem![]()
![]()
no dokladnie, kazdy ma swoje typy imion i ja nikomu nie chce ublizac to tylko takie moje skojarzenie , trzeba miec wiecej dystansu do tego, bo o kazdym imieniu ktos cos moze powiedziec co komus nie przypasuje i grunt to dystansMagda, z całym szacunkiem, ale każdy ma swoje typy imion i może niekoniecznie powinnyśmy nazywać te które nam nie leżą "pedalskimi", możesz komuś zrobić przykrość.
Mimo wszystko warto niektóre rzeczy zostawić dla siebie...no dokladnie, kazdy ma swoje typy imion i ja nikomu nie chce ublizac to tylko takie moje skojarzenie , trzeba miec wiecej dystansu do tego, bo o kazdym imieniu ktos cos moze powiedziec co komus nie przypasuje i grunt to dystans
Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Magda, z całym szacunkiem, ale każdy ma swoje typy imion i może niekoniecznie powinnyśmy nazywać te które nam nie leżą "pedalskimi", możesz komuś zrobić przykrość.