reklama
sann91
Fanka BB :)
Tak to jest poduszka kołderka a rożek pełni też funkcje kocyka 
Też nie bd uzywała na poczatku tej podusi ale wolę kupić w zestawie żeby mieć na pózniej
Też nie bd uzywała na poczatku tej podusi ale wolę kupić w zestawie żeby mieć na pózniej
Natka - my mówimy o zupełnie innych rzeczach... Nie chodzi o cenę - zresztą Nivea nie jest jakimś cenowym guru, ale o to co te chusteczki mają w sobie...i o ile rozumiem sceptyczne podejście do babcinych (jak to nazwałaś) metod kąpieli, to chyba warto poczytać o składzie chusteczek nawilżanych. Naprawdę, nie chodzi nam w tej dyskusji i poszukiwaniach o pieniądze.
aaa i jeszcze... to nie chodzi o to co kto lubi i na co sobie może pozwolić... Ja np. lubię firmę Pampers i zanim zaczęłam szperać, byłam przekonana, że na ich chusteczkach będę leciała ( są raczej droższe od Nivea) i że płyny i oliwki od J&J są super, albo kremy Nivea... ale niestety nie są super.
G
gość 94049
Gość
Sann komplecik uroczy :-)
Natka tez miałam takie podejście jak Ty, ale życie je mocno zweryfikowało. Teraz myśle jak Olka, tylko to co najbardziej zbliżone do eko i nawet niech będzie,ze i średniowiecza. Nie czuje sie tym urażona. Uważam,ze to jest najlepsze dla mojego dziecka. A jesli chodzi o kasę na kosmetyki to te, któryś używał-bo na szcżescie stosujemy ich juz mniej-kosztowały mnie ok 300 zł miesięcznie. Same z górnej polki, bo nic nie pasowało. Moj maz używa Emolium, ja tego nie tknę, a na pewno nie w ciazy. Mnie alergie wychodzą po 30-tce.
J&J nie ma miejsca w moim domu.
Termometru używałam elektronicznego. Następnie bezdotykowego firmy baby one. Nie polecam! To jakaś pomyłka! Wskazywał 37,5 a Franio miał 39.9 i dostawał juz drgawek. Badziew!
Teraz tez tylko elektroniczny, bo im zaufałam.
Natka tez miałam takie podejście jak Ty, ale życie je mocno zweryfikowało. Teraz myśle jak Olka, tylko to co najbardziej zbliżone do eko i nawet niech będzie,ze i średniowiecza. Nie czuje sie tym urażona. Uważam,ze to jest najlepsze dla mojego dziecka. A jesli chodzi o kasę na kosmetyki to te, któryś używał-bo na szcżescie stosujemy ich juz mniej-kosztowały mnie ok 300 zł miesięcznie. Same z górnej polki, bo nic nie pasowało. Moj maz używa Emolium, ja tego nie tknę, a na pewno nie w ciazy. Mnie alergie wychodzą po 30-tce.
J&J nie ma miejsca w moim domu.
Termometru używałam elektronicznego. Następnie bezdotykowego firmy baby one. Nie polecam! To jakaś pomyłka! Wskazywał 37,5 a Franio miał 39.9 i dostawał juz drgawek. Badziew!
Teraz tez tylko elektroniczny, bo im zaufałam.
Akuku
Ja nie pozwalam kapac po porodzie..kapie sama w domu..
Co do plynow to u nas byl oilatum ale z checia poczytam o lepsYch opcjach.
Do pepka nic nie uzywalam i odpadal w ciagu tygodnia
Ja dla Alexa kupowala J&J ale byl uczulony i w pl kupilam nivea. Viki tez nivea uzywal.. a Emilek Oilatum .. ale byl myty co 3 dni a tak to tylko woda i waciki.
Ja tu nie mam baby dream ale moze w pl kupie i wysle sobie paczuszke.
Chusteczki uzywalam huggies a pozniej pampers ale wiedze ze musze poszukac innych.
Dobrze ze sa tu madre mamy wybierajace lepsze skladnikowo kosmetyki dla swoich dzieci
Jak widac i ja mama 3 dzieci moge sie czegos nauczyc. Dziekuje
Co do plynow to u nas byl oilatum ale z checia poczytam o lepsYch opcjach.
Do pepka nic nie uzywalam i odpadal w ciagu tygodnia
Ja dla Alexa kupowala J&J ale byl uczulony i w pl kupilam nivea. Viki tez nivea uzywal.. a Emilek Oilatum .. ale byl myty co 3 dni a tak to tylko woda i waciki.
Ja tu nie mam baby dream ale moze w pl kupie i wysle sobie paczuszke.
Chusteczki uzywalam huggies a pozniej pampers ale wiedze ze musze poszukac innych.
Dobrze ze sa tu madre mamy wybierajace lepsze skladnikowo kosmetyki dla swoich dzieci
Jak widac i ja mama 3 dzieci moge sie czegos nauczyc. Dziekuje
lucalew
Natka o matko 250 pln na kosmetyki to strasznie duzo ja max 100 pln mam zamiar wydac na plyn do prania lub platki mydlane, pieluszki, z 2 paczki chusteczek nawlizajacych bo glownie chce obmywac woda, platki, patyczki, alantan na odpazenia.
reklama
Olka87
Akuku jesli sa u was kosmetyki Hipp to tez warto.
Na srokao.pl sa fajnie podzielone kategorie testow wiec latwo wyszukac kosmetyki, ktore nas interesuja. Zerknij moze znajdziesz jakies u was w sklepach. A przynajmniej zobaczysz jakich substancji nie powinno byc w kosmetykach dla dzieci.
Na srokao.pl sa fajnie podzielone kategorie testow wiec latwo wyszukac kosmetyki, ktore nas interesuja. Zerknij moze znajdziesz jakies u was w sklepach. A przynajmniej zobaczysz jakich substancji nie powinno byc w kosmetykach dla dzieci.