reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

Anney wiem ze nie zamkną ale teraz wiecej czasu nawet zeby po tych "używkach" poszperać w spokoju i cos kupić.. :)

reklama
Anney jezeli ktos decydjje sie na nowe to spoko po porodzie..ale np ja kupie używki :) pewnie 1f za kombinezon..wiec moge kupic na 0-3 3-6, 6-9 hehe i niech leza ;)

Komoda z lozeczkiem na bialo
photo.jpg

Załączniki

• photo.jpg
    photo.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 62
tez prawda za taka cene to tak. :-)

ja na ebayu kupuje najczesciej uzywki, a tam wybor w sumei jest spory o kazej porze roku i doby ;)

Martuszka bylam u kobitki w domu przegladalam ciuchy i tylko patrzylam czy zadbane... ja mam to jak za darmo..bo 25 f za pelen wor ze ledwo do domu przynioslam.. inaczej bym nie brala tych na starsze dziecko haha. Ale mam i sie ciesze .

reklama
I prawidłowo :-) ciesz się ile możesz przecież to wymarzona i wyczekana córeczka :-) my mieszkamy w bardzo małym mieszkaniu dlatego dwa razy się zastanawiam zanim coś kupię żeby kątów nie zagracać

Do góry