reklama
aneczkaa736
Fanka BB :)
tez sie nad tym zastanawialam, a jak ono wyglada w rzeczywistosci? ładne jest?
Borysiatko
werci, z tego co pamietam to jak kupujesz zestaw z 10 kulkami to masz wtyczke do kontaktu bezpośrednio. Ja kupiłam 20 sztuk i mam włącznik jak w lampce.
G
gość 94049
Gość
Mój przypadkowy zakup dziś. Koszula do porodu. Ponieważ jest to rzecz, którą się wyrzuca później to myślałam i zwykłym t-shirt martwiac się, że będę świeciła tylkiem. Nawet jak wezmę mezowski. I oto dziś w Auchan przypadkiem zauważyłam koszulki do spania za całe 15 zł! Za tyłek z rozcieciami po bokach, takiej jakości, że nie szkoda wyrzucić później. Wzięłam xl i jest super. Teraz tylko niuniunio musi sie obrócić.
Załączniki
Załączniki
bunia15
Zuzzi ja zamówiłam koszyki wczoraj
ale kupie pewnie tez jakieś zwykle większe do szafy dla organizacji ..
Pisałam wcześniej ze raczej nie będę kupowac zestawu do lozeczka bo marne sa i i tak trzeba dokupywać prześcieradła itd a moj mi wczoraj oświadczył żebym nie zapomniała kupić jakiegoś ładnego i "on płaci"
bo jemu sie to strasznie podoba noi szukam szukam czegoś ładnego
a tyle tego ze hoho..
Co do cotton balls o to dobrze ze piszecie musze sie zorientować o włącznik, bo jak patrzyłam to same zestawy po 20 szt i np wtyczka była na zdj.. A wlacznik praktyczny wiadomo ..
Pisałam wcześniej ze raczej nie będę kupowac zestawu do lozeczka bo marne sa i i tak trzeba dokupywać prześcieradła itd a moj mi wczoraj oświadczył żebym nie zapomniała kupić jakiegoś ładnego i "on płaci"
Co do cotton balls o to dobrze ze piszecie musze sie zorientować o włącznik, bo jak patrzyłam to same zestawy po 20 szt i np wtyczka była na zdj.. A wlacznik praktyczny wiadomo ..
reklama