reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

reklama
Piękne buciki!!! <3

Która robiła zakupy w aptece Gemini? Wybrałam przedmioty nie rejestrując się wcześniej, później kazano mi wpisac dane i dostałam nr zamówienia i pdf z zamówieniem. Ale nie mogę zapłacić, bo nie chciał mi się bank zalogować a teraz loguje sie przez wpisany wcześniej mail i widnieje że nie mam złozonego zamówienia... wiecie co teraz mam zrobić? Skąd wziąść nr konta do wpłaty?

Ja robilam, i Lucalew tez.
Ale nie pamietam zebym miala taki problem.
Dostalas potwierdzenie zamowienia na maila? Tam nie ma zadnego linku?
Albo zadzwon do nich jutro, na pewno pomoga

reklama
Dzięki dziewczyny :-) trochę nad nimi się napracowalam bo robiłam z hiszpańskiego wzoru :-D ale jakoś dałam rade.

Blerka - masowa produkcja.. Hmm.. Musiałbym mieć gdzie sprzedawać :-) choć mój mąż to już planuje jak by tu zarobić na mojej pasji :-D

Lunera - oj, znajdziesz inspiracje teraz dla malucha :-) ja jestem na grupie fb i tam ciągle mam pomysły nowe na zabawki i ciuszki choć póki co dla starszej córki, to niedługo i dla Babla :-)

Lilija - ja zawsze z gemini robiłam zakupy i w sumie tak jak dziewczyny piszą - powinnaś dostać maila z potwierdzeniem i nr konta.

Kruszka - jak chcesz się nauczyć to nic prostszego - yt i net jest pełen samouczkow i blogów do nauki. Służę pomocą jak chcesz :-)

Do góry