reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla wrzesniowego malucha czyli HITY i KITY :)

reklama
bebzonik ja tez widzialam te pieluchy 1 new born w podobnej cenie w realu w zeszlym tygodniu i do tego jest super promocja na dwojki. Podwojna paczka 188 szt kosztowala 85zl. Kupilismy jedna pake ale zastanawiam sie czy podczas nastepnego wyjazdu do PL nie kupic jeszcze ze dwoch bo dla mnie w porownaniu z cenami w DE to przebicie niesamowite.

Witam Dziewczyny!
Przyszła i moja kolej na pochwalenie się wyprawką :) Oto moje zakupy - zostaje tylko łóżeczko, wózek , wanienka i rożek (albo aż ;/)

wyprawka mini.jpg
wyprawka mini2.jpg

bebzonik, jeśli kupujesz coś jeszcze u tego sprzedawcy, to cena jest w porządku, ale w sklepie kupisz o jakąś złotówkę drożej. W piątek w leclerku widziałam te pieluszki po 26 zł z groszami, a kupiłam takie większe opakowanie, chyba 72 albo 78szt + chusteczki nawilżane 43szt. za 46zł.

karola no no - już wszystko prawie gotowe, podoba mi się taka komoda... ciągle żałuję, ze nie mogę sobie na coś takiego pozwolić, ze względu na brak miejsca.

Dora_M,
nieprzejmuj się:-) ja też marzę o pokoiku z białymi mebelkami... ale cieszę się tym co mam. Komoda i łózeczko małej będzie w naszej sypialni.

bebzonik ja bym nie kupowała na allegro pampersów bo widziałam tańsze w Rossmanie, często są w promocji w Kauflandzie...jeśli jeszcze się wybierasz do jakiegoś supermarketu to myślę, że znajdziesz tańsze lub w najgorszym razie o złotówkę droższe...

reklama
Do góry