reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla wrzesniowego malucha czyli HITY i KITY :)

Ja nie mialam rozka z Christianem i teraz tez nie bede miala i jakos nie potrzebuje, a tak wogole to maly lezal caly czas wolny i przykryty tylko kocykiem nie owijam go niczym

reklama
hej dziewczyny,
widze, ze problem zlej obslugi w sklepach jest wszedzie, najgorsi sa sprzedawcy, ktorzy mimo, ze nic nie wiedza, to wymadrzaja sie i na sile przekonuje cie do swoich racji. Powinni sie w koncu nauczyc, ze jak meczysz sie ze sprzedawca robiac zakupy to nie masz ochoty do tego sklepu wracac, no i odwrotnie jak obsluga jest fajna to wracasz z przyjemnoscia :-).
A co do rozka to ja jeden i nie mam najmniejszego zamiaru kupowac dodatkowego, z reszta z rozkami to jest roznie, czasem sie go uzywa, czasem jest niemal zbedny, wiec chyba lepiej pieniadze na dodatkowy rozek poswiecic na cos innego ;-)

ja rożek kupiłam, jstem laikiem w trzymaniu takich maleństw ale narazie kupiłam bez usztywnienia, jak by co się podjedzie i kupi.

Ja mam taki rożek z Feretti, który ma kieszonkę z tyłu, więc gdybym chciała żeby był sztywniejszy można sobie tam coś włożyć, ale powiem Wam, że nie sprawdziło się to przy mojej małej szwagierce, wydawało mi się, że jakoś w takim miękkim lepiej i pewniej trzyma się małą no i zjeżdżała po tym sztywnym rożku w dół...

wrześniowa,
ja też mam z Feretti i dlatego właśnie nie kupiłam odrazu usztywnienia, zobaczymy jak się sprawdzi

Ja posiadam rożek po synku, który jest usztywniany wkładka kokosową. Przy synku sprawdził się bardzo dobrze :-) Zobaczymy teraz. Zawsze mogę wyjąć kokos który jest schowany właśnie w kieszonce na rzep.

My mamy jeden rożek po Bartku nieusztywniany, na początku używałam (ale urodził się w październiku, więc już chłody były) a później jako kołderkę.
Teraz też jeden wystarczy:tak:

reklama
Do góry