reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wyprawka dla wrzesniowego malucha czyli HITY i KITY :)

Ja wszystkie ubranka które mam (do rozmiaru 80) najpierw posegregowałam na typy ubrań np pajacyki, śpioszki, kaftaniki, body, a później każdą z tych kupek rozdzielałam na rozmiary przymierzając każdą rzecz do drugiej i tak jak już zrobiło się kilka kupek to popatrzyłam na metkę i wiedziałam że to będzie 56, a to 62 i tak dalej. Bo rozmiary na metkach faktycznie przeróżne...

zrobiłam identycznie

reklama
Hej DZIEWCZYNY! Ja mam takie pytanie na temat który tu sie juz przewinął, ale nie pamiętam kiedy to było a wrócic przez wszystkie posty to troszkę czasu zajmuje... chodzi mi o łóżeczka turystyczne/kojce. czy któraś z Was kupowała na Allegro i ma jakis spawdzony model/sprzedawce? Potrzebuje znaleźc taki cacko dla naszej Kulki , jak bedziemy jezdzic do dziadków :) Bedę wdzięczna za każdą podpowiedz i radę.

Ostatnia edycja:
karola ja mam styczność długi czas z łóżeczkiem turystycznym z BABY DESIGN, kosztował ok. 250zł ale full opcja, dwa poziomy, wibracje, melodyjki, jakaś lampka... Używane non stop już 3 rok wygląda jak nówka sztuka nieśmigana ;-) a jeżeli chodzi o materacyk to zawsze na ten górny poziom trzeba dać jeszcze taki z łóżeczka...
W nowej już teraz szacie graficznej: Łóżko łóżeczko turystyczne BABY DESIGN DREAM!!! (1768466121) - Aukcje internetowe Allegro,
w sklepie wychodziło taniej... Ale osobiście myślę, że do samych wyjazdów wystarczy mniej zbajerowane.

My tez bedziemy kupowac lozeczko turystyczne. Kojec wydaje mi sie zbednym wydatkiem i meblem. Podoba mi sie ten co wrzesniowa podala ale niestety nie moge znalezc czy w Szczecinie mozna je gdzies kupic :-S a przez all niestety nie moge zamowic. Szkoda bo wzielabym je z miejsca. My bedziemy z mala sporo jezdzic ale glownie bedzie ono sluzylo za dzienne lozeczko do spania i zabawy w duzym pokoju. Materacyk od razu trzeba kupic inny bo ten w lozeczku jest za cienki i raczej nie przystosowany do spania tylko bardziej do zabawy.

Bluetooth gdybyś się zdecydowała na niego- my kupowaliśmy w prezencie ten kojec w Gdańsku...myślę, że na pewno gdzieś w Szczecinie będzie bo są dosyć popularne ;-)
Znalazłam tylko tak: -http://www.bebeclub.pl/ofirmie.htm
-http://www.albertos.pl/component/virtuemart/category/16/niemowlak/kojce,-%C5%82%C3%B3%C5%BCeczka-turystyczne/pok%C3%B3j-dzieci%C4%99cy.html
-http://www.pf.pl/serwis/%C5%82%C3%B3%C5%BCeczka+dla+dzieci-szczecin-V1_YP.html
Zawsze można zadzwonić i zapytać ;-)

Ostatnia edycja:
wrzesniowa, dzieki. Szperalam juz dzisiaj po necie i znalazlam w jednym sklepie. Co prawda wersje prostsza ale moze maja i ta delux. A do tego sklepu nie moglam sie dodzwonic niestety :-( Mozesz jeszcze raz tego linka wrzucic, bo mi przegladarka mowi ze nie znalazla takiej strony.

reklama
Do góry