reklama
My kupilismy ostatnio stojak do wanienki w smyku. Chyba tam najtaniej wyszlo. Jest skladany wiec pomimo tego ze rowniez walczymy o kazdy metr miejsca kupilismy poniewaz ja nie mam gdzie postawic wanienki oprocz w lazience gdzie akurat jest tyle miejsca zebysmy obydwoje mieli jeszcze dojscie z obydwu stron do wanienki na stojaku.Ale tak jak pisze nalka wszystko zalezy od warunkow mieszkaniowych i koncepcji rodzicow :-)
magda1977
mamusia 03.02,10.05,09.11
Ja stojaka tez nie mam i wanienka będzie stawiana na pralce w łazience.
ellsi
Fanka BB :)
Ja mam stojak ale dostałam go w spadku. Tak to bym nie kupowała tylko poszukała miejsca na którym mogę położyć wanienkę np. stół bo jest taki masywny.
U nas wanienka bedzie stała na przewijaku. Jest stabilnie i wysokość odpowiedznia zeby kręgosłup nie bolal. Przy Majci sie super sprawdziło i nie musiałam z nia latać po całym mieszkaniu. Potem tylko ściągnąć wanienke i dokończyć pielęgnacje.
Anisen
kochamy Cię mocno
my nie mamy stojaka i w naszym 37 metrowym mieszkanku by sie nie zmieścił
wanienkę stawiałam na niskim stoliku a jak już Kinga siedziała twardo to na podłodze i tak było wygodnie.
Za to profilowana wanienka była super i już sie cieszę ze ją mam bo będę musiała kąpać sama- tatuś musi się zajmować Kingą
Za to profilowana wanienka była super i już sie cieszę ze ją mam bo będę musiała kąpać sama- tatuś musi się zajmować Kingą
Dziewczyny mam pytanie, pewnie gdzieś już się to tu przewinęło, kupowałyście stojak do waniennki ?? Ja na początku myslałam że wanienkę będę stawiać na podłodze i kąpać kucając, ale teraz coraz cześciej się zastanawiam nad kupnem tego stojaka. T. twierdzi że to niepotrzebny gadżet .
Ja dostałam w spadku i raczej będę używać. A stać będzie razem z wanienką pod prysznicem. Po złożeniu nie jest wcale taki duży.
A mam też pytanko. Teraz jak przyszedł wóżek to zaczęłam się zastanawiać na czym położyć dzieciaczka w gondoli? Bo tak bez niczego to jakoś dziwnie. Wystarczy kocyk? Co Wy będziecie wkładać?
ja wkładam kocyk na dno i na to mam poszewke od becika takiego starodawnego ze zdobieniami u góry
i takim długim dołem, że jak będzie chłodniej to przykryje tym małą, a jak się zrobi chłodniej to jakiś wsad do tego zrobie jak się sprawdzi a jak nie do kocyki.
reklama
nanusia ten co my kupilismy do profilowanej wanienki kosztowal w smyku 60zl wiec najtaniej jak nam sie udalo znalezc ale moze Tobie uda sie jakis uzywany na all znalezc za pol ceny.
Ja rozwine rozek i bede go uzywac jako podklad dla Lenki w gondoli a potem zima to ma juz taki wypasiony spiworek ze nie bedzie nic potrzebne zeby jej cieplo i przytulnie bylo :-)
Ja rozwine rozek i bede go uzywac jako podklad dla Lenki w gondoli a potem zima to ma juz taki wypasiony spiworek ze nie bedzie nic potrzebne zeby jej cieplo i przytulnie bylo :-)