reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla wrzesniowego malucha czyli HITY i KITY :)

reklama
My kupilismy ostatnio stojak do wanienki w smyku. Chyba tam najtaniej wyszlo. Jest skladany wiec pomimo tego ze rowniez walczymy o kazdy metr miejsca kupilismy poniewaz ja nie mam gdzie postawic wanienki oprocz w lazience gdzie akurat jest tyle miejsca zebysmy obydwoje mieli jeszcze dojscie z obydwu stron do wanienki na stojaku.Ale tak jak pisze nalka wszystko zalezy od warunkow mieszkaniowych i koncepcji rodzicow :-)

U nas wanienka bedzie stała na przewijaku. Jest stabilnie i wysokość odpowiedznia zeby kręgosłup nie bolal. Przy Majci sie super sprawdziło i nie musiałam z nia latać po całym mieszkaniu. Potem tylko ściągnąć wanienke i dokończyć pielęgnacje.

my nie mamy stojaka i w naszym 37 metrowym mieszkanku by sie nie zmieścił ;) wanienkę stawiałam na niskim stoliku a jak już Kinga siedziała twardo to na podłodze i tak było wygodnie.
Za to profilowana wanienka była super i już sie cieszę ze ją mam bo będę musiała kąpać sama- tatuś musi się zajmować Kingą

Dziewczyny mam pytanie, pewnie gdzieś już się to tu przewinęło, kupowałyście stojak do waniennki ?? Ja na początku myslałam że wanienkę będę stawiać na podłodze i kąpać kucając, ale teraz coraz cześciej się zastanawiam nad kupnem tego stojaka. T. twierdzi że to niepotrzebny gadżet .

Ja dostałam w spadku i raczej będę używać. A stać będzie razem z wanienką pod prysznicem. Po złożeniu nie jest wcale taki duży.

A mam też pytanko. Teraz jak przyszedł wóżek to zaczęłam się zastanawiać na czym położyć dzieciaczka w gondoli? Bo tak bez niczego to jakoś dziwnie. Wystarczy kocyk? Co Wy będziecie wkładać?

My raczej będziemy stawiać wanienkę na stole w dużym pokoju, choć rozglądam się za używanym i niedrogim stojakiem. Jaj uda się kupić to będę happy;).

Agusia, do gondoli ja wkładam na dno kocyk.

ja wkładam kocyk na dno i na to mam poszewke od becika takiego starodawnego ze zdobieniami u góry :p i takim długim dołem, że jak będzie chłodniej to przykryje tym małą, a jak się zrobi chłodniej to jakiś wsad do tego zrobie jak się sprawdzi a jak nie do kocyki.

reklama
nanusia ten co my kupilismy do profilowanej wanienki kosztowal w smyku 60zl wiec najtaniej jak nam sie udalo znalezc ale moze Tobie uda sie jakis uzywany na all znalezc za pol ceny.

Ja rozwine rozek i bede go uzywac jako podklad dla Lenki w gondoli a potem zima to ma juz taki wypasiony spiworek ze nie bedzie nic potrzebne zeby jej cieplo i przytulnie bylo :-)

Do góry