reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla wrzesniowego malucha czyli HITY i KITY :)

My kupiliśmy leżaczek-bujaczek używany. Tez był prany przed wysłaniem, ale powtórzyłam pranie i schowałam do szafy by się nie zakurzyło;). Napiszę jeszcze,że kupiliśmy ten leżaczek bardzo tanio, bo miał tam taką smugę jakby od słońca, szczerze mówiąc nie było tego widać, ale po praniu zniknęło całkowicie, więc jak u nas się nie zniszczy to sprzedać możemy jeszcze z zyskiem.

reklama
mi sie właśnie podobaja te rzeczy z fisher price są dobrej jakości i bez problemu można później sprzedać, jak na razie z zabawek kupiłam dla synka tylko te trzy rzeczy leżaczek bujaczek, huśtawkę
FISHER PRICE Hustawka RAINFOREST Kołyska NA PRĄD (1781137073) - Aukcje internetowe Allegro
i matę edukacyjną
Fisher-Price mata muzyczna - Rainforest -USA- (1798392582) - Aukcje internetowe Allegro

jeszcze miałam ochotę na karuzelę lub pozytywkę, ale pewnie ktoś kupi mi w prezencie to wolę się wstrzymać. jak na razie tez nie mam żadnej grzechotki nawet dla synka oprócz takich w skarpetkach, ale nadrobimy...

Kasiula ja kupiłam ta karuzele rainforest, wczoraj przyszla. Dla mnie super ale ważne zeby Leoś wykazał nia zainteresowanie;-)

Lezaczka bujaczka chyba nie kupię. Przy Majci nie miałam, natomiast super sprawdziła sie mata i teraz tez chyba zainwestuje.

Ania - no właśnie coraz bardziej się ku niemu skłaniam, więc pewnie w weekend jak M przyjedzie to zamówimy razem, żeby potem czasami nie było, że sama wybierałam, a jemu odebrałam radość z zakupów dla Maleńkiej...;-)

Misiako co do huśtawki to własnie nam tez podoba się bardzo i ogólnie robi wrażenie, bo stoi już w salonie i kazdy kto nas odwiedzi to robimy mały pokaz, ale wiadomo dzieciaki mają różnie chyba Ania pisała, ze miała podobną i Iga jej nie lubiła....może nasze chłopaki polubią:-) leżaczek kupiłam bardziej pod tym kątem, ze jest lekki i bardziej mobilny i będę mogła zabierać na rózne wyjazdy czy do rodziców

no moja Iga nie lubiła...bo mi się też podobała bardzo. Dlatego teraz próbujemy z leżaczkiem:-)

Właśnie zamówiłam na all leżaczek fb, taki sam jak bluetooth..145 zł z przesyłką..bardziej podoba mi się zielony, ale tu cena lepsza, a wygląda na niezniszczony. Zobaczymy...

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, czy Wy też tak macie ?
już niby wszystko mam, lista "odptaszkowana" a jade do sklepu i coś kupuję - bo potrzeba.

Plan był że wanienkę bedziemy stawiali na pralce, no ale co później ? gdzie dzidziuś ? no i dziś kupiłam stojak pod wanienkę by stała blisko przewijaka... jeeennyyyy kawałek żelaza 59 zł - masakra. No i jeszcze dokupiłam ręcznik i pokrowiec na przewijak. Kurka wodna, może juz nigdzie nie będę jeżdziła :-):-)

reklama
Bebzonik ja też wejdę tylko do sklepu pooglądać a wychodzę z zakupami :-) Ale cóż zrobić jak takie zakupy cieszą i poprawiają nastrój :-D Ja na szczęście kupuję drobiazgi i portfel tego nie odczuwa tak bardzo :-p

Do góry