reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla wrzesniowego malucha czyli HITY i KITY :)

Big Child żaba pierwsza klasa!! Rozważę ją zamiast przybornika wiązanego do łóżeczka. A były jakieś inne zwierzaki, inne kolory?

Ja pościeli w ogóle nie kupuję. Bardziej przemawiają do mnie śpiworki, wydają mi się bezpieczniejsze.
Co do wyprawki to zostały mi jeszcze głównie drobnostki jak kosmetyki, artykuły do mnie do porodu, pieluchy tetrowe, wspomniane śpiworki, kocyki itp. Z "grubszych" rzeczy to mam jeszcze na liście materac i laktator, a jak podliczyłam koszta to wyszło mi ok. 1000 zł:szok: (podkreślam, że bez wózka, łóżeczka, fotelika, bujaczka, ciuszków!!)

reklama
Biedrona, byla zaba jako meska wersja i cos chyba dziewczecego rozowego tez.
Ja was rozumiem z ta kasa, bo ja za takie wsumie *******y wydalam 500zl.. szok. A gdzie lozeczko, wozek, lezaczek

oj tak kasa ucieka nie wiadomo kiedy...mi jeszcze brakuje materacyk,pościel,wypełnienie,kilka rzeczy dla mnie i to by było na tyle,a więc bliżej niż dalej...nie wiem czy kupować laktator ,są opinie podzielone,jednym się przydał,innym nie...nie wiem czy warto wywalać kasę na coś co być może okaże się nieprzydatne...

kasiula akurat mojego wzoru nie ma ale będę obserwować sprzedawcę i może się pojawi. I tak bym musiała dokupić rożek, prześcieradełko więc może jednak się skuszę.

Martela ja bym się wstrzymała z kupnem laktatora. Zobaczysz po porodzie czy będzie Ci potrzebny, jeśli tak to wyślesz męża do sklepu i załatwione. A jeśli nie to będzie leżał i się kurzył.

Pani aptekarka obiecala mi mandele sprezentowac :D Ale w razie czego zrobilam przeglad laktatorow w miescie :D Sprawdzilam gdzie sa, jakie i w jakich cenach :) Zadowolona jestem bo znalazlam i chyba sie na jeden zdecyduje, ale to juz maz dostanie karteczke po porodzie gdzie ma isc i kupic (no ale i tak wolalabym mandele:D).

reklama
BigChild super pomysl z zaba, chyba tez go sobie od Ciebie wezme i taka zabe kupie bo rowniez malo miejsca mam na rzeczy do przewijania i takie glupoty.
martela ja tez poczekam z laktatorem do porodu i jak sie okaze ze bede mogla karmic to wtedy kupimy. Tutaj mozna tez z apteki wypozyczyc i taka opcje tez mam w zapasie.
Mononoke a ktory laktator ewentualnie byc kupila jesli piszesz ze masz juz jeden konkretny na oku?
A ja w weekend malo kupilam. Sa faktycznie super wyprzedaze w Smyku malys ciuszkow ale obiecalam sobie ze juz nic nie kupie. Kupilam wiec tylko jeszcze jeden spiworek, wiec mam w sumie dwa jeden 68 a drugi 74-82. Do tego kupilismy adapter do wozka bo nasze nosidelko nie daje sie zamontowac bezposrednio do wozka. Troche rzeczy z apteki no i niestety nic nie znalazlam w Rossmannie anie oilatum ani zadnego innego fajnego plynu do kapieli wiec tym razem nici. Kupilismy tez pampersy 188szt 2 bo byly w propocji i w poroznaniu do cen u mnie cena byla bardzo atrakcyjna

Do góry