reklama
miki_czchow
Fanka BB :)
Ja chusteczki też mam z biedronki - tylko naturals, bo ślicznie pachną, są w sam raz nawilżone, a o innych rodzajach już nie zawsze tyle dobrych opinii było (lawendowe-niezbyt pachną, a sensitive się ślizgają). Kupiłam też 2 paczki bambino w razie gdyby po tych pierwszych coś się działo, i kupiłam jeszcze dzisiaj mini paczkę pampers sensitive i w sumie są bezzapachowe, dobrze nawilżone, droższe niż biedronkowe, więc jak będzie ok to zostaję przy biedronceBebzonika jakie chusteczki do pupy polecacie???
Asia dobry pomysł z tą wymianą niepotrzebnych rzeczy na pieluchy
Ja tych mniejszych ubranek też mam nie więcej od Ciebie, ale chyba nie ma sensu kupować więcej bo szybko dzidziula z nich wyrośnie, a może się okazać że faktycznie nie będzie ich aż tyle brudzić skoro nie będzie problemu z ulewaniem.
Bebzonik zakupy faktycznie spore

Mój mądry poradnik mówi: ubranka niemowlęce warto prać w wyższej temperaturze niż zwykłe. Więc ja będę prała w 60 stopniach.w jakiej tempeaturze prałyście rzeczy dla maleństwa ?? Pranie zasadnicze 40/60 stopni tak jak jest na metakch czy wystraczy delikatne 40 ( taką mam oopcję w pralce) ??
2-78sztA ile jest w paczce, bo ja nie mam pojecia wiec taka cena mi nic nie mowi :-)
3-64szt
4-54szt
junior 46szt
aniawos
Ja kupiłam na razie 1, bo 2 przy Idze były za duże. I jedną firmę, jeśli coś będzie nie tak, kupię inne. Bo właśnie się zastanawiam po co na raz tyle różnych rodzajów? dada, pampers, huggies..przecież jak jedne będą ok, to po co inne?
bebzonik zakupki fajne. Ja na razie leżaczka ani maty nie kupuję, może coś dostaniemy:-) no i po dwa będzie to trochę później potrzebne.
U mnie w pralce program dla dzidzi jest ustawiony na 60 stopni. Tylko kolorowe ciuszki, welurowe, jeansowe itp. prałam w 40.
bebzonik zakupki fajne. Ja na razie leżaczka ani maty nie kupuję, może coś dostaniemy:-) no i po dwa będzie to trochę później potrzebne.
U mnie w pralce program dla dzidzi jest ustawiony na 60 stopni. Tylko kolorowe ciuszki, welurowe, jeansowe itp. prałam w 40.
Dziewczyny pewnie juz była o tym mowa ale nia pamietam i nie wiem gdzie szukać: czy pierzecie też posciele, prześcieradła i kocyki czy można sobie darować?
Ja piorę wszystko bez wyjątków.
Uuuuuu ale sie rozpisalyscie 
Bebzonik - super zakupy
Mata rewelacyjna, ja tez mam wypatrzona z fp ale licze ze ktos sie skusi i nam kupi 
Co do pampersow....
Ja mam narazie kupione tylko PAMPERS NEWBORN 1 jedna mala paczke (43sztuki) i szczerze powiedziawszy mialam korzystac wlasnie z PAMPERS bo o huggies sie nasluchalam ze przemakaja, te z rossmanna tez podobno kitowe, ale o DADAch nie slyszalam, ale skoro sie dobrz eo nich wypowiadacie to sobie kupie "dwojki" na sprobowanie
Jak beda dobre to bede z nich korzystac bo po co przeplacac "za firme" ?
Ja piore wszystko, i wszystko w temp 40 stopni. Tzn juz wypralam
Kocyki tez, ale juz recznie i delikatnie.
Bebzonik - super zakupy
Co do pampersow....
Ja mam narazie kupione tylko PAMPERS NEWBORN 1 jedna mala paczke (43sztuki) i szczerze powiedziawszy mialam korzystac wlasnie z PAMPERS bo o huggies sie nasluchalam ze przemakaja, te z rossmanna tez podobno kitowe, ale o DADAch nie slyszalam, ale skoro sie dobrz eo nich wypowiadacie to sobie kupie "dwojki" na sprobowanie
Ja piore wszystko, i wszystko w temp 40 stopni. Tzn juz wypralam
bebzonik
Mamusia ślicznej Misi ;]
Dziewczyny pewnie juz była o tym mowa ale nia pamietam i nie wiem gdzie szukać: czy pierzecie też posciele, prześcieradła i kocyki czy można sobie darować?
ja piorę bez wyjątku !
martela
ja mam Pampersy 1 dużą pakę ( tam jest chyba 78szt.)i na początek to wystarczy, potem się zobaczy czy kupimy 1 czy 2,co do prania-też piorę wszystko,kocyki,elementy wózka,pościel,prześcieradełka itd.Piorę to co prawda ściśle wg wskazań na metkach,bo to nowe rzeczy i nie chcę ich zniszczyć...Potem jak już trochę posłużą to pewnie będę prać wszystko na 40stopni,chyba że będą silnie zabrudzone to w 60.
reklama
ellsi
Ja prałam w 40 stopniach. Może jeszcze nie wszystko ale mam taki zamiar (kocyki, ręczniki, pościel, elementy z nosidełka itp) Słyszałam że na początek warto też własne koszule przeprać w proszku dla dzieci.
Ostatnio była promocja dady 3 - 128 sztuk za 40 zł. Mam nadzieję że jeszcze się powtórzy.
Ostatnio była promocja dady 3 - 128 sztuk za 40 zł. Mam nadzieję że jeszcze się powtórzy.